2777
2789

شهر غریب زندگی میکنم

بابام کمپ اعتیاد داره همیشه بستریه 

مامام پی زندگی خودش

خواهر برادر ندارم

خودم تنها بی کسم

دوساله ازدواج کردم شهر غریب 

دوستان که سرنوشت منو نمیدونن تعجب میکنن که چرا دوساله ازدواج کردی خانواده ات نمیان پیشت بهت سر بزنن

نمیدونن که من بی کس ترینم

همه خانواده ها میان پیششون بجز من

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منم که پدر مادر دارم 9 خواهر برادر دارم تو تهران زندگی میکنم همه قهرن انگار همشون مردن یه زنگ هم نمیزنن بدرد لای جرز میخورن همیشه طلبگار و دشمن هستن من تنها یه بچه دارم هیچکس نداریم اونا شهرستان هستن 

خدارو داری عزیزم منم کل عمرمو یتیم بودم 🥲

عزیزم کاش من یتیم بودم......ولی نام نیکش میموند برام..

من یتیم پدر زنده هستم

یعنی بابام هست ولی پدری نمیکنه برام :) 

۲۴ سالمه یادم نمیاد هیچوقت پدری کرده باشه اونموقع من بردمش کمپ منتظرم تغییر کنه 

میگه اگه اومدم بیرون بهت قول نمی‌دم دیگه نکشم فقط سعیمو میکنم:)))

تموم زحمتا و زخم زبونای اطرافیان ب کنار

هزینه ب کنار

امید من چی 

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

منم که پدر مادر دارم 9 خواهر برادر دارم تو تهران زندگی میکنم همه قهرن انگار همشون مردن یه زنگ هم نمی ...

من یتیم پدر زنده هستم

هزینه ب کنار

امید من چی 

عزیزم منم بابام ده سال پیش فوت شد مامانم پارسال جلوی چشمم با سرطان خودم ۲۸ سالمه ی برادر دارم که خون ...

من یتیم پدر زنده هستم

هزینه ب کنار

امید من چی 

عزیزم کاش من یتیم بودم......ولی نام نیکش میموند برام..من یتیم پدر زنده هستمیعنی بابام هست ولی پدری ن ...

اخ خدا کمکت کنه قشنگم آره

راست میگی شمادردت بیشتره

الهی زندگیت ازحالا به بعد پرازخنده وشادی باشه عزیزم

منم کسی رو ندارم نه مادر نه پدر نه خواهر و نه برادر.

یه جایی از زندگی نه راه پس داری و نه راه پیش.سخترین جای جهان آفرینش همینجاست.از این مرحله عبور کنی واقعا یه قهرمانی و قابل احترام.
عزیزم منم بابام معتاد بود زندگیمونو نابود کرد فقط خداروشکر که مرد

وای گریم گرفت 

بالای منم معتاد بودن و فوت کردن😔 ولی هیچی برامون کم نذاشت مهربون ترین و دلسوز ترین بود 

صبح تا شب کار میکرد تو معدن بخاطر یه لقمه نون 

الان بهش فکر میکنم میگم خدایا چجوری تحمل می‌کرده اینهمه فشارو