2777
2789

همشون فرمانبر سلطه پذیر ریزه قد کوتاه مظلوم زن زلیل 

همه پسرایی ک میان تو زندگیم

بعد من تایپم مرد با ابهته که جنتلمن باشه اون اداره کنه همه چیو با جذبه و قدرت و شدت خیلی کمی خشونت داشته باشه

چرا من پسر بچه جذب میکنم خداااا😩

پس این توضیح هایی که تو نی نی سایت میدن دوستان کیا هستن

۱۳۸۲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ینی منظورت اینه حرف حرف اون باشه؟هرچی گف بگی چشم؟سر عیرتی شدن باهات دعوا کنه؟؟😮‍💨الان داغی نمیفهمی چی سرت اومده...😁😁وقتی ازدواج کنی میفهمی مرد زن ذلیل ک اشتباهه زن دوست چه لذتی دارهههه🫡😆😋😋😋

ولی نه اره مظلومم آزارم ب کسی نمیرسه

خب مثله خودتو جذب میکنی دیگ 

مخصوصا اخلاقی میگن ادم مثله خودشو جذب میکنه

۱۴۰۳/۸/۲۸شروع رژیم وزن فعلی: ۸۱ وزن هدف :۷۵ تا ۱۴۰۳/۹/۲۸😊سعی میکنم شاد باشم 😄تاپیکای خنده دار منو تگ کنید 💚🌱

خب مثله خودتو جذب میکنی دیگ مخصوصا اخلاقی میگن ادم مثله خودشو جذب میکنه

نه اصلا مظلوم نیستم

سرش داد میکشم اعصبانی میشم عین یه بچه چشماش اشکی میشه

نیشگون محکم میگیرم 

بهش میگم کجا بره کجا نره

خیلی زور میگم

۱۳۸۲
نه اصلا مظلوم نیستمسرش داد میکشم اعصبانی میشم عین یه بچه چشماش اشکی میشهنیشگون محکم میگیرم بهش میگم ...

کاش من پسر بودم اون موقع یه دونه می خوابوندم دم گوشت که حالت جا می اومد اونقدر از پسرای لاغر و گریه کن بدم می اد

ما بیشتر در تخیلاتمان رنج می‌بریم تا در واقعیت.. سنکا

من که فقط تنهایی می خوام چون تو این دنیا ضربه زیاد خوردم

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم