2777
2789
عنوان

حس میکنم بچم میخاد دنیا بیاد😢

87 بازدید | 5 پست

هفته ۳۵ام چند روزه درد میگیره ول میکنه، دیروز رفتم پیش دکترم، برام شیاف نوشته، تعداد دردام در روز کمتر شده ولی بازم هست

میترسم یهوو دردم بگیره ول نکنه، شبی نصف شبی دکترمم نباشه بگن طبیعی زایمان کن😭😭😭😭مادرشوهرمم امشب  شکممو دید میگه انگار که هفته ۳۹باشی، افتادست😢😢😢😢

کسی بوده مث من باشه؟ چیشد آخرش؟ 

برو پیش دکترت نامه بگیر برای بیمارستانی که هست 

فقط 4 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلاااااااام مایا هستم عاشق گل و گیاه اگه سوالی داشتی بپرس بلد بودم جواب میدم 🌱🪴🦠کتاب مخدره واسم بهترین کتابی که خوندم از حال بد به حال خوب بود 🌼کتابهای جی کی رولینگ را دوست دارم و به شدت پاتر هد⚡️تفریحم فیلم و سریاله😁همتونو دوست دارم🫂هر وقت به همسرم نگاه میکنم جمله ی شاملو میاد تو ذهنمدوستش دارم چرا که میشناسمش به پاکی و صداقت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ینی چطور؟

ببین دکترت کدوم بیمارستانهای شهرتون میشینه بگو میخام خودتون زایمانم بکنید بعد نامه میدن به شما هر وقت که درد زایمانتون گرفت برید همون بیمارستان بستری بشید و نامه دگترتون را بهشون بدید خودشون هماهنگ میکنن

1
5
10
15
20
25
30
35
40
سلاااااااام مایا هستم عاشق گل و گیاه اگه سوالی داشتی بپرس بلد بودم جواب میدم 🌱🪴🦠کتاب مخدره واسم بهترین کتابی که خوندم از حال بد به حال خوب بود 🌼کتابهای جی کی رولینگ را دوست دارم و به شدت پاتر هد⚡️تفریحم فیلم و سریاله😁همتونو دوست دارم🫂هر وقت به همسرم نگاه میکنم جمله ی شاملو میاد تو ذهنمدوستش دارم چرا که میشناسمش به پاکی و صداقت
آهاباشه ممنون💖💖

خواهش گلم😘

1
5
10
15
20
25
30
35
40