2777
2789
عنوان

بنظرتون من افسردگیم شدیده

117 بازدید | 15 پست

یکی   رو  از دور میشناختم   پدرشون  فوت شده  خانواده خیلی خوبی بودن 

حالا  رفتم   نظرات  پست های دخترشو دیدم 

باباش همش  قربون  صدقش رفته بود   من خوندمو گریه کردم🥲

حالا قبل اینم از وقتی شنیدم   خیلی خیلی ناراحتم  انگار که  باهاش  ارتباط نزدیک داشتم  

انقد حالم گرفتس   

چرا  اینجوری شدم 

یعنی افسردگیم خیلی شدیده 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وا

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

همزادپنداری

اخه  برای  اقوام  نزدیک  اینطوری  ناراحت نشدم   که  برای این  غریبه  اینجورم 

حس  خیلی  نزدیک  بهشون پیدا کردم  انگار جزوی  از خانوادشونم😑😑

والا

Pmsنیستی؟

وزن اولیه:۷۶☹️  هدف اول:۷۰🤍    هدف دوم ۶۵🤍      هدف سوم ۶۰🤍     هدف چهارم ۵۸🤍   هدف اول تیک خورد🤭  هدف دوم تیک خورد🥹 کابری دست دوتا خواهره یکی متاهل یکی به فکر اکس😶

اخه برای فامیل های خودمون اینجوری نبودم احساساتم یهویی برانگیخته شده میگم نکنه افسردگی شدید دار ...

البته اگه فشاری چیزی خستگی رو جسم و روح باشه با تلنگری آدم اشکش می‌ریزه 

رو خودت نذار عزیز خوب نیس

البته اگه فشاری چیزی خستگی رو جسم و روح باشه با تلنگری آدم اشکش می‌ریزه رو خودت نذار عزیز خوب نیس

در کل  حال  روحیم خوب نیس 

و انگار  دنبال یه چیزیه  زود  اشکم دربیاد 

مرسی  عزیز