2777
2789

دوتامون ۳۰ سالمونه شاید واسه اون دیر نباشه ولی واسه من دیره ۷ ساله عروسی کردیم اوضاع مالی هم بد نیس خداروشکر ولی هب هیچ جوره راضی نمیشه هر چی میگم میگه من فعلا امادگی ندارم مجبورم نکن 💔چیکار کنم  از بس طعنه کنایه شنیدم روح  و روانم اسیب دیده 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت پشیمون میشه مثل شوهر من. ولی ب روی خودشم نمیاره و گردن نمیگیره

میگم پشیمون میشی سنمون میره بالا تا جوونیم بچه بیاریم میگه نه عمرا پشیمون شم ‌‌...شوهر شما هم بچه نمیخواد ؟

خب بهش بگو که برای تو دیر میشه بعدا نگه چرا نمیشه و چرا فلانه و این چیزا  ازش دست نوشته بگیر بعدا همونو بزنی تو ....

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

من ب شخصه تا وقتی که یکیمون آمادگی نداشته باشه که بدونم مسئولیت رو میتونیم بپذیریم کامل و اوضاع مالی جوری نباشه که بگم همه چی خوبه و نیازهامون کامل رفع میشه و اضافه بر نیازها پول داریم قطعا هیچوقت اقدام نمیکنم.

کیفیت زندگی رو ترجیح میدم

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

بگو تو الان اوکی بدی همین الان بچمون نمیشه که

هنوز باید برم دکتر...برم ۳ماه قرص بخورم بعد اقدام کنیم تازه اون موقع آیا بگیره آیا نگیره 

بگو اصلا ممکنه چندسال طول بکشه

اینطوری بگو که یه کم نرم شه

بگو من همینکه شروع کنم ب رکتر رفتن ذهنم آروم میشه ولی حالا کو تا بچه دار شدن