2777
2789

من الان ۳۶هفته ام تموم شد رفتم تو ۳۷هفته میخام بدونم الان دیگه شروع کنم ب تحرک و پیاده روی استخر رفتن تلاش کنم زایمان کنم مشکلی نیست چون اصلأ دلم نمیخاد سز بشم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اگر مشکلی گشادی رحم نداری و دکتر اجازه تحرک بهت داده پس نشین شده تو خونه یکم راه برو تحرک داشته باش .

من مشکلی تو بارداریم نداشتم از همون ماه های اول تحرک داشتم نه اینکه برم بیرون و ورزش و استخر تو خونه تحرک داشتم با اینکه بچه ام وزنش زیاد بود ولی سبک بودم  زایمان راحتی هم داشتم 

اگر مشکلی گشادی رحم نداری و دکتر اجازه تحرک بهت داده پس نشین شده تو خونه یکم راه برو تحرک داشته باش ...

والا من ک نفهمیدم مشکل زایمان زود رس دارم یا نه ی سونو تو ۲۸هفته گفت دهانه رحمت ۲۷میلی باز شده ی سونو تو ۳۴هفته گفت کاملأ خوبی بد در نهایتم پکتر گفت نزدیکی مطلقأ ممنوع اصلأ نفهمیدم چشونه