2777
2789

۴ساله دارم فروشندگی مبلمان انجام میدم.خستم از این شغل دلم ی شغل پویا میخواد نه همش ی جا بشینم حوصلم سر بره.همش ناامیدیه همش صابکار و این ور اون ور هی میگن وای چه بازار خرابه هی مینالن.هی صابکار زنگ که چیزی فروختی ایا یا نه.مشتری نیس.کلا اصلا دیگه تحمل فروشندگی ندارم.ی جایی ۲۰روزه دارم میرم یکم شرایطش خوب نیس فردا میخوام بگم نمیام دیگه ولی از فکر این که دوباره بخاطر پول و مشکلاتم بازم مجبورم برم جا دیگه فروشندگی کنم روانیم میکنه .دیگه تحمل ندارم هرجا میرم نمیتونم وایسم .از ی طرف میبینم ۴سال درس خوندم و کنارش فروشندگی کردم که نتیجه ببینم و می فهمم راهم اشتباه بوده .ی راهکار بهم بدید هم خونوادم اوضاع مالیشون داغونه هم مشکل دیسک گردن دارم اصلا نمیتونم ارایشگری و.....برم

تدریس برو

یه دختر شاد و پر انرژی ام که متوجه شدم خوشحالی من وابسته به دیگران نیس🦋، عزیزم تو بمیری هم هیچ کی براش مهم نی بعد تو برات مهمه که در موردت چی فکر میکنن؟😐 بابا تو خیلی عالی هستی ، بهترین لباس هارو بپوش برا خودت👗 ، بهترین جاها رو برو🎡، تلاش کن برا اهدافت ، اینو یادت نره که موفقیت واقعی یعنی اینکه تو تا لحظه ی آخر بجنگی ، لزوما رسیدن به معنای موفقیت نیس،  مهم اینه از تلاشت راضی باشی و شرمنده ی دلت نشی😉🍒اگه شکست عاطفی خوردی تو زندگیت ، بگو گور باباش ، من اصلا هدفهای مهم تر دارم تو زندگیم :) باید برم دنبال شون ، باید عالی بشم ک خودم راضی باشم از خودم نه دیگران❣ بابا تو خیلیی خفنی خوشگلی اعتماد به نفس داشته باش به کسی رو نده که تورو خورد و تحقیر بکنه🤍🧸 خودتو دوس داشته باش💓 در مورد خودم بخوام بگم عاشق اینم پولامو جمع کنم برم کنسرت😂😍  من به هرچیزی که بخوام می رسم:)💜🙃 خدایا شکرتت 🕊خواستم بهت یادآوری کنم که یادته چقدر بهخدا گفتیم خدایا فقط همین یه بار و خدا نهفقط همون یه بار بلکه صدها بار بعدش هم هوامونو داشت.پس بیخودی غصه نخور🪽🤍••

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه حال داری درد گردن زیاد نیست تا عید برو عیدی بگیری اگه نه که‌شب عید شلوغ بگو می‌خوام برم شب عید اذیت نشب

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
بنظرت کجا برم اصلا تحمل فروشندگی مبل ندارم

تحصیلات چیه؟ کدوم شهری ؟؟ 

https://www.aparat.com/v/yGrEi/برکات_دعای_توسل_هر_روزاگه حاجت داریدگوش کنید😍اگه انجام دادیدمنم دعاکنید🙏اینکه سال بعدبچمو بغلم کنم ...و پدر و مادرم سلامت باشند وسایشون بالای سرم 
معلمیکارمندی ی شغل پویا و با امنیت شغلی هی اخراجم نکنن.ی شغلی که ساعت کاریم مشغول باشم نه ی جا بشینم ...

اگه مدرک داری آزمون استخدامی شرکت کن یا مدرسه های غیر دولتی همینجوری میگیرن 

تابستون مدرکم میگیرم.اونا هم سابقه میخوان

شهرداری کلاس میزاره پیگیر باش 

مثلا مربی مهدکودک 

میتونی بری و سایقه جمع کنی 

خیلی تنوع شغلیش زیاده و مدرک هم میده از فنی حرفه ای

باید بخودت باور داشته باشی تا بتونی پیشرفت کنی

❤❤خدایا شکر که هوامو داری یکم بیشترتر هوامو داشته باش بتونم مغز و روان و قلبم رو سروسامان بدم❤❤اگه نظرات ما با شما فرق داره چون اثر انگشت ما با شما متفاوته ؛  پس قرار نیست بخاطر عقایدی که آسیبی به همدیگه نمیرسونه باهم جنگ و جدل و بحث کنیم