2777
2789
عنوان

چین باز قرنطینه کرده تمام کشورش رو چون سویه جدید کرونا اومده

| مشاهده متن کامل بحث + 1371 بازدید | 76 پست
چی کدوم کاربر؟

نگاه یک کاربری به اسم وقیح عکس شما و کلی کاربر اینجا رو گذاشته تو اینستا با نام کاربری.    این خانوم هم شما رو تگ کرد که باهاتون در این مورد حرف بزنه

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نگاه یک کاربری به اسم وقیح عکس شما و کلی کاربر اینجا رو گذاشته تو اینستا با نام کاربری. این خانوم ...

آها میدونم صحبت خیلی وقت پیش

برام اهمیت نداره عکسم و بذاره تا جونش در بیاد

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

آها میدونم صحبت خیلی وقت پیشبرام اهمیت نداره عکسم و بذاره تا جونش در بیاد

مگه این از کی فعالیت می کنه

تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت.   از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم

مگه این از کی فعالیت می کنه

میگن خیلی سال وقیح نامی تو سایت

ولی شاید 6 ماه پیش بود

دیدم عکس منم گذاشته

احمق فکر میکنه خیلی خاص میشه

من اگه ترسی داشتم از کسی

کلا عکس نمیذاشتم

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌

ایول عکس‌محسن‌چاوشی رو پروفایلتونه👌🏻👌🏻👌🏻۲۰ساله طرفدارشم

خواننده خاصی هست به نظر من تنها خواننده خوب پاپ الان ایران هست

ایول عکس‌محسن‌چاوشی رو پروفایلتونه👌🏻👌🏻👌🏻۲۰ساله طرفدارشم

وقتی تو این سایت عضو شدی من ۵ سالم بود

خواننده خاصی هست به نظر من تنها خواننده خوب پاپ الان ایران هست

ایشون وقتی من بچه بودم قبل خوانندگی همسایه ما بودن و رفت و آمد خانوادگی داشتیم ، 

بعدشم ک رفت تهران خواننده شد شدید طرفدارش شدم🙂

کل زندگیم چاوشیه شدیدا دوسش دارم ♥️ 

تمام البوم هاو عکساشو دارم، هرجا اسمو رسم و عکسی ازش ببینم نمیتونم بیتفاوت رد بشم😁

متولد ماه مهر،فمینیست،چاوشیست(محسن چاوشی)