من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
در حدی که تمام چین قرنطینه کامل شده خیابوناشون پرنده پر نمیزنه
کاش اینجا هم مدرسه ها رو مجازی کنند ،خسته شدیم اینقدر از بقیه ویروس ها رو می گیرند،یه بچه مریض میشه نهایت چند روزی که خیلی حالش بده نمیاد ،یکم که حالش بهتر بشه مدرسه میاد در حالی که ممکنه هنوز واگیرداشته باشه
یه پسره ایرانی که مقیمه چینه اسمش ارش تو پیجش فیلمشوگذاشته که میگه از بدن درد و کمردرد دارم میمیرم
من از هوش مصنوعی پرسیدم میگفت وارد ایران شده ولی منابع رسمی تایید نمیکنن کرونا رو هم قبل از اینکه اعلام بشه تو ایران در حال گردش بود و فکر میکردن یه جور آنفولانزاس
زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست
اگه خبری باشه حتما اطلاع رسانی میشه هنوز چین قرنطینه شده که اونم معلوم نیست درست باشه. تا سازمان بهداشت جهانی چیزی نگفتی هیچی صحت نداره. زندگیتون رو بکنید اگه جدی شد یک خاکی به سرمون میریزیم