2777
2789
عنوان

تمرین عشق ورزی

65 بازدید | 7 پست

امروز می خواستم ی نسخه بدم بهتون که رد خور نداره .میگن نسخه ی خودتو به دیگران نپیچ.ولی من حس خوب رو به اشتراک میذارم باهاتون .

نسخه ای که من بهتون پیچیدم  تمرین عشق ورزیدن هست .

عشق به خودت 

رضایت از هر چه که داری 

تلاش برای چیزهایی که نداری 

صبح که پاشدی چه مدلی تو آیینه با خودت روبه رو میشی 

به خودت لبخند تحویل میدی یا ....!

بعدش طمع داری برای  زود رسیدن به هدف یا از مسیر رسیدن به هدف هم لذت میبری ؟

اگه ی مامان هستی که وظیفه  مهم خانه داری هم داری این پا و اون پا می کنی که بچه از آب و گل در بیاد یا نه هر لحظه رو باهم زندگی می کنید .تا حالا شده سعی کنی مثل کسی که از کالبد خودش رها شده بری بالا و از بالا به خودت نگاه کنی ؟

اونوقت با خودت بگی چرا آروم و قرار نداری تو ؟! به قول معروف به کجا چنین شتابان؟ 

اگه داری لذت میبری پس این همه خلاء از کجا میاد ؟چرا راضی نیستی ؟چرا سر خودتو انقدر شلوغ کردی ؟یا اگه سرت شلوغ نیست چرا احساس تنهایی می کنی ؟

به نظرم احساس تنهایی داری چون خودتو فراموش کردی !

به نظرم اگه خیلی دنبال با دیگری بودنی چون خودتو فراموش کردی !

تو برگرد به خودت اونوقت از اون همه احساس نیازت به دیگران خندت می گیره .نه اینکه عزلت نشین بشی ها !چون انسان ی موجود اجتماعیه و با اجتماع گریزی همون بلا سرش میاد که با  خودگریزی سرش اومده .

اگه ی خانم شاغل هستی چقدر به انتخاب خودت احترام میذاری ؟ ببین از اهداف روزهای اولت چقدر فاصله گرفتی ؟

قبل اینکه تو محل کارت خانم ایکس و آقای ایگرگ رو بشناسی رو چی متمرکز بودی ؟ رو خودت ؟روی هدفات ؟حس خوب نوشیدن چای بعد از چند ساعت کار  و در آرامش و بدون حاشیه رو کی ازت گرفت؟  آیا مثل کاربر محترمی که تو ساعت استراحت از خیر نوشیدن قهوه با همسرش نمیگذره شماهم غرق خودت هستی ؟ شمام اینجوری هر روز خودتو تراپی می کنی ؟یا به خودت میای و می بینی امروز منو فرسوده کرد .امروز  اصلا منی در کار نبود ! خودمو فراموش کردم .....

اگه ی عاشقی   و درگیر معشوقتی حواست هست که  هر روز همزمان با ریشه زدن این عشق در وجودت  شاخ و برگای اضافی رو هرس کنی  و آیا مراقب خودت هم  هستی ؟مراقب هستی از شدت عشق  با حسادت و شک و بدگمانی روزات هدر نشه ؟

اگر عشقت به دیگری ثمره نداد عشقت به خودت یادت نره ؟

خودت رو فراموش نکنی ؟!!!!

من یادت انداختم که خودتو به یاد بیاری ⚘⚘⚘⚘😘

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره