2777
2789
عنوان

همش احساس میکنم یکی پشت سرمه

108 بازدید | 15 پست

اعصابمو بهم میرزه نمیدونم چه مرگمه قبلا اینجوری نبودم الان هروقت جایی تنها میشم احساس میکنم یک نفر دیگه هم با من اونجا هست هی برمیگردم اطراف رو نگاه میکنم. یا بعضی وقت ها قشنگ حس میکنم یک چیزی رو گردنم حرکت میکنه . توهم میزنم چمه

ادما چقدر عزیز میشن وقتی که قاب عکس شن عجب رسم تلخی منم میخوام یه قاب عکس شم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عنوان تاپیکتون رو یجوری بزنید مردم نترسن

اینجا زن باردار هست زن تنها هست دختر نوجوون هست 

🧘لطفا منو ریپلای نکنین اگر مخالف نظرم هستید ، نظرتونو برای خودتون نگهدارید ، نظر مخالفتون اینقد 🤏 ارزش نداره برام ولی بعضی وقتا که بیکارم جواب میدم ، اگر جواب ندادم بدونین مثل شما بیکار نیستم سرم تو اینو اون باشه😎   اونایی که موافق نظراتم هستید و استارتر تاپیکی که توش نظر گذاشتم ریپلای کنین ولاغیر بوس بهتون🤗                                                  

عنوان تاپیکتون رو یجوری بزنید مردم نترسناینجا زن باردار هست زن تنها هست دختر نوجوون هست

شرمندم حق با شماست

مسخره 😐الان دیگه منم حس تو رو دارم

معذرت میخوام من دو هفته است این مدلی شدم 

ببخشید عنوان رو بد زدم

حتما یه ازمایش بده ویتامینات چک کن دختر مغز و اعصاب برو تازگی اتفاق و ترومایی رو پشت سر گذاشتی ؟

نه فقط یه قرصی میخورم خوابم بهم ریخته خیلی کم شده ۳ ساعت اینا 

شاید از اونه نمیدونم

نه فقط یه قرصی میخورم خوابم بهم ریخته خیلی کم شده ۳ ساعت اینا شاید از اونه نمیدونم

عه پس بخاطر خوابته.میدونستی کسی که خوابش کمه توهم میزنه؟

فقط 4 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
وایی منم همش حس میکنم یچیزی از یه گوشه ای قراره به سمتم پرت شه😑همش حواسم به اجسام خونه س

خیلی حس بدی