2777
2789

یعنی هر چیزی اتفاق میوفته به خونوادش میگه..

دهن لقه...از طرفی اصلا حریم نگه نمیداره

تو کوچه باشه تونه مادرش باشه از چیزی دلخور بشه خیلی راحت آدمو دعوا میکنه ..من باشم یا بچه باشه فرقی نمیکنه همون لحظه عصبی میشه...

من میدونم شوهرم آدم بی نهایت عصبی هست...سر ثانیه دعوا میکنه...خیلی وقتا کوتاه میام چون لحظه ای هست و بعد چند لحظه یادمون میره‌.

اما وقتی این اتفاق پیش خونوادش اتفاق میوفته واقعا نمیتونم فراموش کنم.

مثلا امروز رفتیم خونه مادرش بجه ها باهم لج کردن یهو قاطی بلند شید بریم بچه رو دعوا کرد بچه هم ازش می‌ترسید من خواستم بچه رو بغل کنم بیایم خونه با زور میخواست بجه رو بگیره...خوب بجه واقعا ترسیده بود ..خلاصه من بجه رو ندادم و اومدم خونه...آخه خونه مردم جای تربیت بجه هست ؟هزار بار بهش گفتم بیا خونه بجتو تربیت کن ..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اره واقعا زود جوش میاره...اینکارو کردم اما بچه اصلا کوتاه نیومد

دیگه هرکسی یه بدی و خوبی داره مدل شوهرت باید دستت بیاد تو کوچه و خیابون تحریکش نکنین تو خونه مامانش نذار لچه زیاد به پر و پاش بپیچه که اوقات خودتم تلخ نشه عزیزم

دیگه هرکسی یه بدی و خوبی داره مدل شوهرت باید دستت بیاد تو کوچه و خیابون تحریکش نکنین تو خونه مامانش ...

گوشی خودشو داده بود دست بجه ها ...بچه ها سر گوشی دعوا میکردن...بهش گفتم گوشیو بگیر خاموش کن بهشون بگو شارژ نداره...انگار شوهرم خودش هم لجش گرفته بود خاموش نکرد گفت نمیدم که نمیدم.