2777
2789
عنوان

درد آپاندیس چجوری کمک

48 بازدید | 17 پست

از دیشب سمت راست خط شورت درد می‌کنه امروز یکم بالا تر درد گرفت ب سمت تخمدان راست و کمی پهلو راستم اگ رو صندلی بشینم نمیتونم خم بشم 

ظهر رفتم دکتر سونو کامل شکم لگن انجام دادن سالم بودم 

عصر رفتم دکتر جدید سونو مجدد انجام داد سالم بود دکتر سونو گفت احتمالا عضلانی دردت 

دکتر متخصص گفت شاید آپاندیس

فرستادن بیمارستان آزمایش ادرار و خون دادم اورژانسی فقط عفونت ادراری نشون داد و گفتن برو خونه نکنه واقعا آپاندیس کسی تجربه داره چکار کنم درد ب چ حد رسید برم بیمارستان دست بزنم سمت راست ینی تخمدان راست واقعا درد داره دوباره برم اورژانس اگ فشار بدم یا خم شم  حرکت کنم ب طرفین درد داره همینجوری بخابم درد نداره

چکااار کنم حالت تهوع استفراغ ندارم 

ن عزیزم از عفونته من میترونیدازول میخورم دردش میافته

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

درده آپاندیس در یه صورت فقط آروم میشه دراز کشیده زانوی راست خم بشه توی شکم دردره اوته آپاندیس غیره قابل تحمله توی دوساعت به اوج می رسه که باید جراحی بشه تو این زمان وگرنه میترکه 

آقا هستم،روانشناسی، کلید درک عمیق انسان‌ها و احساسات.

درده آپاندیس در یه صورت فقط آروم میشه دراز کشیده زانوی راست خم بشه توی شکم دردره اوته آپاندیس غیره ق ...

امکان داره با همین درد بلاییی سرم بیاد بچه کوچیک دارم یه ساله بغل نکنم ؟

سر فه میکنم درد دارم

امکان داره با همین درد بلاییی سرم بیاد بچه کوچیک دارم یه ساله بغل نکنم ؟سر فه میکنم درد دارم

قرص متاکارمابول یا آمپول واست ننوشت بزنی ،بغل نکن اگه فشار بهتمیاد این علائم و داری ،تهوع واستفراغ بلافاصله پس از شروع دلدردت،بی اشتهایی،تب لرز،نفخ یا شکمت باد کنه ببین بعدم دردش تیزه سرفه که میکنی جلوی سرفه بعدیو میگیری چون فشار خیلی میاره اگه اینارو نداری چیزی نیست عضلانیه

ن دارو نداد شکمم باد کرده و اینکه سرفه کنم درد دارم همین

من شک کردم بهت یعنی باد شکمم داری و واکنشی واسه خارج شدنش رودت انجام نمیده و دردش نقطه به نقطه جابه جا میشه ممکنه ولی مهمترینش وشروعش با تهوع و استفراغه فقطم سیتی اسکن نشون میده 

عزیزم از عفونت واقعا آدم اینقد دردش میگیره ؟راه میرم درد دارم

من میمیرم زنده میشم

•   °    ★    .      ★     °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙   .   ★   .       .   •     ★     .        .  •   °   ★   .    •  °         ★🌙  .   •   

عزیزم از عفونت واقعا آدم اینقد دردش میگیره ؟راه میرم درد دارم

بهتری؟

من شک کردم بهت یعنی باد شکمم داری و واکنشی واسه خارج شدنش رودت انجام نمیده و دردش نقطه به نقطه جابه ...

آهان منظورت باد معده 

فک نکنم والا 

ولی الان میرم ب دکتر میگم یبوست هم دارم همیشه دارو میخوذم