2777
2789
عنوان

ممه لیام عادیه عایا

276 بازدید | 21 پست

ده روز مونده به پریودم ممه لی هام درد میکنن انقدر ک نمیتونم ب شکم دراز بکشم از داخل هم میسوزه چند ماهه اینطوریه ولی ب محض پریود خوب میشه

سرطان نباشه دور از جون؟

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

ن منم همین بودم

الانم باردارم ب شدت درد میکنن

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :)          [دقیقه ها  ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ن منم همین بودمالانم باردارم ب شدت درد میکنن

خیلی بد هس راه میرم هم سنگینه

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

خیلی بد هس راه میرم هم سنگینه

آرره من میسوخت 

من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :)          [دقیقه ها  ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]
برو پیش پزشک و خودتم ۱۰ روز بعد پریود چک کن چرا چک نمیکنی؟اگه چیزی بود ماموگرافی سونوگرافی مینویسه

چک کنم چجوری

ن واقعا با این حجم از اقا این درسته الان

بابا مشکلات زنانس دیگه کجا بپرسم