2777
2789

گاهی ترس میوفته تو جونم که بیماری چیزی داره 

از اول میگم تو دوران آشنایی رفتارهایی ازش دیدم که بد دلی ش رو نشون میداد توجه نکردم گفتم حتما جوگیر شده چون زیاد هم نبودا 

بعد عقد انگار دیوونه شد یه رفتارهای وحشیانه ای داشت سر همون هم هر روز دعوا داشتیم 

مثلا راضی نبود از خونه برم بیرون که مبادا مردا نگاه کنن بهم 

لاک میزدم حالت تهوع میگرفت این موردش هنوزم همونطوره 

تو ماشین میگفت چادر سرت کن روپاهات هم چادر بکش😐

یه شلوار تنگ میپوشیدم تا یک هفته اخم و بحث میکرد 

مهمون فامیل هم میومد خونه مادرم اینا من چادر سر نمیکردم لباس با حجاب تنم بود این میفهمید تا چند روز قهر میکرد خودتو به فلانیا نشون دادی😐

مهمونی میرفتیم انگار وسط جنگ بودیم سرخ و سفید میشد همش مردارو نگاه میکرد ببینه یکقت من نگاه نکنن

اصلا یه وضعی بودا انگار از دیوونه خونه فرار کرده بود 

آخرش دو روز من شلوار تنگ پوشیدم از حرصم اونم زد به سیم آخر یه دعوایی راه افتاد آبرو واسمون نموند 

دیگه بعد اون هم من یکم گوش به فرمان تر شدم هم اون کمتر گیر داد و حساس شد 

الان بعد عروسی خیلی بهتر از نامزدیه خیلی بهتر 

گاهی میبینی باز میزنه به سرش اونطوری گیر میده 

مثلا یبار مهمون داشتیم من جوراب ساق کوتاه پوشیدم بعدش ناراحت بود فلانی مچ پاتو دید خشکش زد چرا اینکارو کردی 

یا میرفتیم عروسی آرایش کم کرده بودم به زور دستمال آورده بود پاک کنه آخرش با گریه رفتم عروسی 

یا تو خونه چند بار واسش آرایش کردم خیلی هم خوشگل تر شدم اولش هیچی نگفته بعدش گفته دیگه ارایش نکنی یطور مصنوعی میشه حالم بد میشه 

یعنی تو خونه هم با این حرفلش نمیزاره به رژ بزنم 

ولی گاهی نه کاری به کارم نداره مثلا مهمونی هایی خانوادگی و... چادر سر نمیکنم 

یا گاهی زیا. به خودم میرسم تو مهمونی چیزی چیزی نمیگه 

دیگه مثل قبل حساس نیس ببینه نگاه میکنن یا نه 

قبلا هم نمیزاشت پیاده جایی برم الان کسی همراهم باشه کا ی نداره 

کلا بهتر شده بعد عروسی 

بنظرتون چند سال دیگه بهتر میشه یا نه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیدونم

من یه خانم شاد و سرحالم که تمام قد پای زندگیم ایستادم.🤗🤗🤗 یه آدم قوی که داره روی زندگی رو کم میکنه! 😊😊😊من بدون وجود پارتی، شانس و هرچیز دیگه ای به خواسته هام رسیدم. با وجود دو چیز✌ اول لطف خدا دوم همت و تلاش خودم. بابت این موضوع به خودم افتخار میکنم💪💪💪 یه رفیق واسه عشق زندگیمم❤❤❤❤❤ من یک تکیه گاهم، خیالت تخت عشقم، من پشتتم😘😘 روزای خوب رو ساختم بازم میسازم😄

عجیبه وقتی میبینید یک مرد تو دوران نامزدی یا عقد روحیه خودش رو نشون میده و باب طبعتون نیست بازهم باهاش میرید زیر یک سقف؟‌مگه قراره چندبار زندگی کنید؟

برام هیچ حسی شبیه تو نیست❤
بنظرت تا سال دیگه چقدر آزاد ترم میزاره

نمیدونم

حقیقت اولش گفتی ترسیدم

یاد فیلم ملی افتادم

یخورده اش اوایل طبیعیه

باید ببینی تا چ حده چ جوریه

ان شاالله خوب شه

خدایا تمام امیدم تویی رهام نکن🙏