2777
2789

بعد تایپک های قبلیمم گفتم من نمیخام با این عموم تنا باشم باهاش راحت نیستم حس بدی بهم دس میده بعد وسایلشو خریدم آماده کردم ولی این میگف نیار خونه مامانت میام از خونتون میگیرم وسایل ها رو ظهر یبار زنگ زد من از ترس جواب ندادم که میگه میخام بیام وسایل ها رو ببرم بعد از روبیکا پیام داد بابات کجاست اونم سین نکردم بعدشم من از کجا بدونم بابام کجاست مگه من خونه ای بابامم الان شماره کار فرستاده با اسمش یعنی میگه پولمو بزن منم فردا پولشو میزنم بعدم نه پیام میدم نه زنگ میزنم زنگم زد جواب نمیدم اینطوری از شرش هن راحت میشم 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نمیشه دیگه شماره کارتشو فرستاده فک کنم منظورش اینو پولشو برگردونم

پولش رو برگردونی مال خودتون بشه یعنی؟؟

اگه به دردت میخوره بردار نمیخوره ببر بزار جایی

یا به پدرت بگو من خونه نیستم اینارو بده به عمو خلاصه بپیچونش ولی باهاش روبه رو نشو

پولش رو برگردونی مال خودتون بشه یعنی؟؟اگه به دردت میخوره بردار نمیخوره ببر بزار جایییا به پدرت بگو م ...

اره من بدلیجات درست میکنم اون نخواد میفروشم به یکی دیگه مهم نی اصن 

والا این دوره زمونه نمیشه به کسی اعتماد کنیادم از همین نزدیکا بیشتر ظربه میخورهاگه حست بهش خوب نیس ک ...

میخام اینکارو کنم با این شماره کارتی که فرستاده دیگه تموم میکنم پولشو میزنم و تموم