2777
2789
عنوان

نمیدونم کی این وسط گناهکاره ولی

225 بازدید | 18 پست

لطفا راهنماییم کنید

یه دوستی داشتم ایشون یکی از فامیلاشون رو دوست داشت یه مدتی به من میگفت و اینا منم تو فازض نبودم. واون هرچی میگفت فقط راهنمایی میکردم چه خبو و فلان تا اینکه گذشت و گفت من دیگه از این خوشم نمیاد تاکید میکنم گفت (خوشم نمیاد ) یکی دیگه رو میخوام ولی بیا یه بار امتحانش کنیم به پسره ریکو بده و اینا بعد من ریکو دادم پسره قبول کرد بعد یه مدتی ک استوری گذاشتم رپیلای زد اوالاش دوستم میدید و شوخی و فلان رد میشد تا انیکه پسره جدی جدی از من خوشش اومد 

خود دوستم میگرفت گوشی رو چت میکرد مینوشت برای پسره ک من از تو خوشم اومده ( یعنی من خوشم اومده) البته غیر مستقیم پسره هم پیشنهاد داد ولی دوستم تا متوجه شد قصد پسره جدیه سریع گفت تو ذاتت خرابه و هزاران تا بد و بیراه من به خاطرش با پسره دعوا کردم. وامفالوش کردم ولی اون بهم میگفت خب اگه دوست داشتی میرفتی باهاش و فلان یک بار دیگه پسره ریکو داد گفت خب قبول کن منم کردم و قضیه از اونجا به بعد جدی شد ولی باز به خاطر دوستم جواب رد دادم ولی خیلی ذهنم درگیرشه نمیدونم چکار کنم نمیتونم فراموشش کنم اونم منو دوست داره

اینم بگم پسره میگفت این دختر فقط جای خواهرمه و با هم بزرگ شدیم و اینا جای خواهر کوچیک ترمه و اینا 

البته نمیدونست ک دختره یه مدتی میخواستش بعد دوستم میگفت من از یکی دیگه خوشم اومده یعنی همین تازگیا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من دانشجو بودم اینجور مسئله ای تجربه کردم رفیقم با کراشم اوکی شد ازدواج کردن و و و 

هموز بعد از ده سااااال دارم نفرینشون میکنم

خودش

شوهرش 

بچش 

امیدوارم روز خوش نبینن

خانوم اقا ممدم 😍

یا بابد قید پسره رو بزنی یا دوست تو

شایدم جفتشون

@دخترکباهوش سابقم🗿🍻 فکرنمیکردم ی روز بخوام تعلیق شم؛ خلاصه ک کاربری یه ساله ام ب فنا رفت ولی برگشتم پیشتون با گودرت بیشتر😌
من دانشجو بودم اینجور مسئله ای تجربه کردم رفیقم با کراشم اوکی شد ازدواج کردن و و و هموز بعد از ده سا ...

اوه ولی اون کراش قدیمیش بود یعنی الان رو یکی دیگه کراشه یعنی ممکنه بازم نفرین کنه؟

خب من دلم پیش این گیره چجوری بلاکش کنم یه مدت فاصله گرفتم ولی پسره ول کن نبود خیلی قصدش جدی بود منم ...

لابد سنت کمه 

عشق عاشقی واقعی با مجازی اتفاق نیوفته 

اونا فقط ی سری عادت و‌هورمون هستن از تجربیات دیگران استفاده کن قید دوتارو بزن 

خانوم اقا ممدم 😍

لابد سنت کمه عشق عاشقی واقعی با مجازی اتفاق نیوفته اونا فقط ی سری عادت و‌هورمون هستن از تجربیات دیگر ...

من پسره رو زیاد دیدم خب میگم ک اشناست یعنی مجازی فقط نبوده کامل شناخت دارم

اوه ولی اون کراش قدیمیش بود یعنی الان رو یکی دیگه کراشه یعنی ممکنه بازم نفرین کنه؟

اره عزیزم 

من دوس دارم کمکت کنم 

کلا از الان تا ابد هررررگز ب دوست پسر یا کراش یا اکس کسی نزدیک نشو

خانوم اقا ممدم 😍