2777
2789
به نظرت چیکار کنم عمیقا حالم بده

استارتر لنز عسلی میتونی بذاری از اون طبیعی ها بعد میتونی موهاتو رنگ کنی بینی عمل کنی یا تزریق های دیگه ولی کلا خیلی کم و طبیعی خیلی رو اعتماد به نفست تاثیر داره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بینیم عملیه عزیزم کلا صورتم نقصی نداره ولی خوشگل نیستم

خب میگم که یکم تغییرات ایجاد کن مثلا موهاتو رنگ کن اگر نکردی خیلی رو حال روحیت تاثیر مثبت داره من موهامو رنگ میکنم خیلی حال دلم خوب میشه 

به نظرت چیکار کنم عمیقا حالم بده

ببین اول قیافتو قبول کن بعد ارایش کن جوری ک قشنگ بشی ن خیلی غلیظ مثلا مدل موهاتو عوض کن خط چشم بکش لباسای قشنگ بخر بعدم خودتو دوس داشته باش اصن نگو من زشتم هیچکس زشت نیس فقط زیباییتو کشف نکردی

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱...️ 

خواهرم پدرم با چوب گرفت بالا سرش به یکی که از همه لحاظ بده و خواهرمو کتک می زد و فاسد و خسیس و شکاک و.. بود شوهر داد تازه پدرم الان هم طرف ماها رو نمی گیره..

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
بینیم عملیه عزیزم کلا صورتم نقصی نداره ولی خوشگل نیستم

پس ایراد از چهرت نیس از فکرته بیخیال اینا شو ورزش کن اعتماد ب نفست میش ۱۰۰۰

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱...️ 

اخه ابروهام و چشام خیلی مشکیه حس میکنم رنگ بهشون نمیخوره

اتفاقا یه سری رنگ ها به مدل قیافه تو خیلی میاد سرچ کن تو گوگل رنگ مویی که به چشم و آبروی مشکی و تیره بیاد 

بعد مدل آرایش نچرال و ملیح رو تو اینستا یاد بگیر من خودم میکاپ رو از اینستا یاد گرفتم عالیه

پس ایراد از چهرت نیس از فکرته بیخیال اینا شو ورزش کن اعتماد ب نفست میش ۱۰۰۰

خودمم دلم میخاد از چهره بکشم بیرون دیگه خودمو بزنم به بی خیالی شاید اصلا خوشبخت شدم ولی الان همه ی آقایون با موقعیت اجتماعی بالا ظاهر بین شدن 

خودمم دلم میخاد از چهره بکشم بیرون دیگه خودمو بزنم به بی خیالی شاید اصلا خوشبخت شدم ولی الان همه ی آ ...

دور و بر من هرکی موقعیت بالا داره زنش چهرش متوسط هرکی داغون و به درد نخوره زنش شبیه حوری به خداااا