2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشکل کارم حل میشه ؟

ادم بلند پروازی هستی و مشکلات خیلی زیادی رو تحمل کردی اما باز الان دچار نیاز مالی شدی از نظر مالی ضعیف شدی تو این مسیر کاری یک سری دشمن هم داشته  کلا این اوضاع و مشکلاتت به وضعیت عاطفی یا خانوادگی ام کشیده در اخر اگر بتونی تفکرت نسبت به چیزای منفی رو تغییر بدی موفقیت هست برات.

درست بود بگو بهم

ادم بلند پروازی هستی و مشکلات خیلی زیادی رو تحمل کردی اما باز الان دچار نیاز مالی شدی از نظر مالی ضع ...

تا حدودی، دلم می خواد برگردم سرکارم نمی دونم اونها قبول می کنند یا نه،

اینده رابطه من چی میشه؟

یکم صبور تر باش برای این رابطه طرفت یکم بد اخلاق و لجبازه دوست داره قدرت دستش باشه در اخر برات اشتی و تشکیل رابطه افتاده درست بود بگو بهم

ادم بلند پروازی هستی و مشکلات خیلی زیادی رو تحمل کردی اما باز الان دچار نیاز مالی شدی از نظر مالی ضع ...

گلم...حست رو به آینده ی دختر منم میگی؟؟؟ با این مشکلات و کمبودها سرنوشتش چی میشه؟

طرفم بهم برگشت داره یا دیگه همه چیز تموم شده ؟

رابطتون به خاطر اینکه زیاد پخته و عاقل نبودید بهم خورده تو این رابطه انقدر سردرگمی که انرژی خیلی زیادی ازت گرفته الان فکر میکنی از این رابطه تموم شه دنیا به اخر میرسه ولی اشتباه فکر میکنی تازه خورشید تو زندگیت طلوع میکنه و کیس های خیلی بهتر میان سمتت

درست بود بگو بهم

رابطتون به خاطر اینکه زیاد پخته و عاقل نبودید بهم خورده تو این رابطه انقدر سردرگمی که انرژی خیلی زیا ...

تقریبا آره گلم ممنون 

رابطمون بخاطر عدم تفاهم بهم خورده و واقعا انرژی زیادی ازم گرفته شده خیلی خستم و سردرگم  💔