2777
2789
خوب پبش میره نگران نباش

نگرانم نگران

میدونی‌اگر‌از پس این‌کار بربیام‌چقدر خوب‌میشه

حداقل از بابام دیگ‌وسط قسط و بدهیش پول نمیگیرم

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو روحت😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂 من خیلی منحرفم

حاجی فکرت رفت کجااااا😂😂😂

فکر کردی شال و کلاه کردم برم سر خیابون‌منتظر شاسی ها😂😂

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃

نگرانم نگرانمیدونی‌اگر‌از پس این‌کار بربیام‌چقدر خوب‌میشهحداقل از بابام دیگ‌وسط قسط و بدهیش پول نمیگ ...

خدا وقتی هست چرا نگرانی توکل کن درست میشه

یک روز دنیا شبیه رویاهامون میشه...🍃
خدا وقتی هست چرا نگرانی توکل کن درست میشه

خداکنه خود خدا کمکم کنم از پسش بربیام

من تا حالا هیچ سابقه کاری ندارم

امیدوارم بتونم

فک کردم ازدواج کردی😁🤣گفتم خدایا اون چ کاریه ساعت ۲ شب میخاد بکنه

نه بابا😂

یزره حالم بده دیگ عصر خوابیدم و نت‌گرفتم برا ۲ شب دبگ ازون موقعه برم برا انجامش

😁

این جهان زندان و ما زندانیان                                                                                                                              حفره کن زندان و خود را وارهان                                                                 (مولوی)