2777
2789
عنوان

وای ایران درست مییشه ولی

| مشاهده متن کامل بحث + 286 بازدید | 26 پست
پس کی باید در موردش حرف بزنه؟کی در قواره شه؟از بس مردم سرگوب شدن اینجوری که دیگه کسی نمیتونه درستش ک ...

دقیقا همینه مردم جرئت حرف زدن و بیان نظرشون تو مجازی هم ندارن

چون به هر حال چند تا تازه به دوران رسیده هستن که بتوپن بهشون

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وقتی هیچ منطق و استدلالی جز توهین واس حرفت نداری چرت نگوخدافظ

توهین؟ چه توهینی؟ میتونی افکار یه عده رو نقد کنی! ولی فرهنگ ایرانی؟ اصلا معنی فرهنگ رو میدونی؟ وقتی داری میگی فرهنگ ایرانی عملا خودت هم جزو این فرهنگی دیگه درجریانی که😂

باید بگی تفکر، افکار!  نه فرهنگ! 

درضمن تو همین منطق یه صطلاحی هست به اسم استقرا! یعنی از جز به کل رفتن شما دونفر دیدی همچین تفکری دارن پس رفتی سمت کل فرهنگ مردم ایران؟!

به این میگن تعمیم ناروا. 

ـــــ🤍ــــــ"

خانومای ایرانی به شدت کمال گرا هستن و این خیلی بدهحتی خوده منم شاید یجاهایی اغراق کردمولی واقعا این ...

دقیقا 

یه سری ازینور بوم افتادن یه سری ازونور بوم

هیچکسم حاضر نیست نظر و عقیدشو یکم تغییر بده تا به تناسب برسیم

پایان آمد این دفتر حكایت همچنان باقیست...این کاربری بسته شد خدانگهدار همگی
بعد همینا مریض شن برن بیمارستان حاضرن پرستارشون مرد باشه؟موقع زایمان حاضرن پزشک زنانشون مرد باشه؟حاض ...

نه این عتیقه ها شوهراشون از خودشونم بدترن نمیذاشتن برن پیش دکتر مرد اونوقت اصلا زنده نمیموندن که بخوان با اعتماد به نفس از پشت کوه برا ما نظر بدن

دقیقا یه سری ازینور بوم افتادن یه سری ازونور بومهیچکسم حاضر نیست نظر و عقیدشو یکم تغییر بده تا به تن ...

ارع واقعا خدا خودش بخیر کنه همه فقط چشم و هم چشمی میکنن و عقده ای بار اومدن

انگار نه انگار هممون از یه آب و خاکیم همچین همو تخریب میکنن که نگوووو

متاهل🧸

عزیزم از حقیقت نباید فرار کنیم تو همین سایت کم میبینیم آدمای بی ادب رو؟!واقعا ببین طرف با چه عقلی او ...

دارم از دستتون خون گریه میکنم!!! 

اصلا منظور منو فهمیدید!!!! 

اصلا من حرفی درباره ی اون گفته که زنا نباید...  زدم؟ یه بار دیگه بخون! 

ـــــ🤍ــــــ"

دارم از دستتون خون گریه میکنم!!! اصلا منظور منو فهمیدید!!!! اصلا من حرفی درباره ی اون گفته که زنا نب ...

شما داری میگی راجب فرهنگ چیزی نگو

درصورتی که فرهنگمون خیلی ساله به باد رفته خودمون نمیخوایم قبول کنیم

همین الان این طرز برخورد از آدمی که حرف از فرهنگ میزنه بعیده عزیزم

متاهل🧸

توهین؟ چه توهینی؟ میتونی افکار یه عده رو نقد کنی! ولی فرهنگ ایرانی؟ اصلا معنی فرهنگ رو میدونی؟ وقتی ...

خب پس منم متونم راجب فرهنگ ایران نظر بدم قطعا

و فرهنگ ایرانی همیشه یه حالت ضدزن و القای خودتحقیری برای زنا داشته

بحث فرهنگ اکثریت خانواده هاست

چرا فک میکنی خودت همه چیو مدونی؟شبیه آدمای همه چی دون میحرفی ولی خب هیچی نمدونی

چشاتو روی حقیقت نبند حقیقت جامعه ما همونیه که من گفتم 

شما داری میگی راجب فرهنگ چیزی نگودرصورتی که فرهنگمون خیلی ساله به باد رفته خودمون نمیخوایم قبول کنیم ...

😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

کامت بالاییم درجواب استارتر رو بخون! 

ـــــ🤍ــــــ"

توهین؟ چه توهینی؟ میتونی افکار یه عده رو نقد کنی! ولی فرهنگ ایرانی؟ اصلا معنی فرهنگ رو میدونی؟ وقتی ...

افکار و عقیده و ما سازنده فرهنگ هستیم مفهوم تاپیک رو به سمت حاشیه نکشیم گلم حالا ایشون منظورشون به رفتار و عقیده هاست مهم نیته گلم

متاهل🧸

👌👌👌👏👏👏

ایشون زیادی حرف میزنن 

تا خدا هست به مخلوق دمی تکیه مکن/که خدا کوه ثبات و بشر عین نیاز👌👌👌