2777
2789

حتی بدترین انتقاماهم ازش گرفتی ولی باز بعد ی ماه قید همه چیو میزنه برمیگرده همیشه

یکسالو خورده ام باهم باشید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عادی که نیست هرچقدر هم یکنفر دوست داشته باشی عزت نفس یه انسان اجازه نمیده یکی هربلایی میخواد سرش بیاره!!! احتمالا شخصیت قربانی داره

یعنی تو زندگی اگه آزار نبینه فکر میکنه یه چیزی کمه و درست نیست خودش رو در معرض آزار و ناراحتی قرار میده

بدترین انتقامها یعنی چی؟

انتقام یعنی اون یه کاری کرده تو ازش انتقام گرفتی خب حقش بوده

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀
دلم سوخت واسش که😅با خیلییییی دوست داره با مدلش وابستس و سخته براش بی احترامی ببینه و ول کنه طرف رو

اصلا وابسته نیست خیلی خوش گذرونه متولد ۶۷دیسکوام داره 

با اینکه میتونه با کلی دخترای نزدیک خودش باشه منو‌دیر ب دیر میبینه 

اصلا وابسته نیست خیلی خوش گذرونه متولد ۶۷دیسکوام داره با اینکه میتونه با کلی دخترای نزدیک خودش باشه ...

الان میخو ای بگیم عاره دوست داره ؟

فقط چهار سوال ارزشمند در زندگی وجود داره چی مقدسه؟روح از چه چیزی درست شده؟چی ارزش داره براش زندگی کنی؟و چی ارزش داره براش بمیری؟و جواب همه این سوال ها یکیه فقط عشق🍀