2777
2789
عنوان

حس عشق واقعی

91 بازدید | 16 پست

بچه ها کسی تا حالا تجربش کرده که واقعا ن وابستگی باشه ن هوس و ن دوست داشتن زود گذر؟ خودتون یا کسی رو می‌شناسید که واقعا واله و شیدای یکی بشه؟ 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

6سال کم نیست میشه گفت واقعا عاشقشی.. چندسالته

عشق دوران بچگی نو جوونی و جوونیه.. 

از اونا ک از لحظه ای ک بدنیا اومدی باهاته و تا ابد حسرتش ب دلت میمونه.. 

پیر شدیم دیگ بالای بیس.. 

من سن پایین عاشق شدم ازخواب وخوراک میوفتادم وقتی میدمش گاهی تا صبح پلک نمیزدم،هیجان زده بودم داعم تپش قلب داشتم.صداش و باخودم مرور میکردم چشمم همه جا دنبالش بود هرسال جدید که بزرگتر شدم اون عشق بزرگتر شد.هم درد داشت هم شادی.و واقعی بود چون پایدار موند.خداروشکر به خواسته م رسیدم و بنظر خودم من عشق و تجربه کردم مخصوصا که سنم کم بود و قلبم عشق و تشخیص داد بسیار حس باارزشی بوده برام

عشق دوران بچگی نو جوونی و جوونیه.. از اونا ک از لحظه ای ک بدنیا اومدی باهاته و تا ابد حسرتش ب دلت می ...

یعنی تو این شش سال ی کوچولو هم علاقت کم نشده؟ 

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
من سن پایین عاشق شدم ازخواب وخوراک میوفتادم وقتی میدمش گاهی تا صبح پلک نمیزدم،هیجان زده بودم داعم تپ ...

اخی عزیزم :) چندسالتونه الان؟ همچنان عاشقشی+

فرشته کوچولو💫🧚‍♀️
یعنی تو این شش سال ی کوچولو هم علاقت کم نشده؟

خب بیشتر شده 

ولی کمتر ن ، اصلااا 

خب همیشه اونو کنارم دیدم ،انگار روحش پیش منه 

هر هفته حداقل یبار خوابشو میبینم فقط 

تو مهمونی و جمع خانوادگی همیشهههه جای خالیشو نگاه میکنم و دلم میگیره 

تو ماشین یا خونه یا ی مکان عمومی ،تهنگ عاشقانه پخش بشه یادش میفتم.. 

میرم کار کنم میگم عهههه با پولش واسه اون فلان چیزی ک دوست داره رو بخرم.. 

عکسای پروفایلشو هرشبببب نگاه میکنم 

روزا همش با خودم میگم کجاس ،یوقت سرما نخوره؟ نکنه الان حالش بد باشه ؟ همش نگرانشم.. 

ولی خب بازم نبودن اونو ، ب بودن همههههه ترجیح دادم و هر روز بیشتر باهاش زندگی میکنم تا موقع مرگم..