2777
2789

منظورت از تیرویید گلو چیه مگ جای دیگم تیروئید داره

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه آدمها تیرویید دارن 

و تیرویید همه آدمها توی گلو هست

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

من بابام داشت دکتر گفته بود مثل پروانه رشت میکننع انقد لاغر شده بود انقد عصبی  هیچ دکتری براش خوب نبود ولی یه پروفسور پیدا کردم اصفهان پرفسور گچویی یا کچویی دقیق یادم نمیاد اون با یه نسخع خوبش کرد با دارو

اره مال گلو هم هست

خب کلا غده تیرویید تو گلوه دیگ جای دیگ نیست . باید قرص بخوری که خوب بشه چیز خاصی نیست 

فقط 10 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

پسر مهربون مامان بی صبرانه منتظر اومدنتم 🤩 بماند به یادگار از هفت ماهگی ۱۴۰۳/۰۹/۲۶

کاش سوالتون رو طور دیگه بپرسید که کاربرا بتونن راهنمایی کنن...

🖤🖤از حسین ابن علی هر چه بخواهی بدهد، تو زرنگ باش و از او نسل علی‌دوست بخواه🖤🖤                                                  Good behavior is very powerful; like a good medicine! #pharmacist                                                                                                                                             لطفاً اگر سؤالی دارید، تو یکی از تاپیک‌های خودم بپرسید. من خوشحال می‌شم اگر بتونم کمکتون کنم ولی متأسفانه نمی‌تونم همه اعلان‌هام رو چک کنم.

همه تو گلوشون تیروئید هست عزیز😂😂

منظورتون اختلال عملکرد غده تیروئده

من تیروئید کم کار خفیف دارم سال هاست لووتیروکسین مصرف می کنم

مشکلی خداروشکر هیچ وقت برام پیش نیومده چون وقتی خیلی خفیف بود زود فهمیدم و دارو مو شروع کردم دوز داروم هم کمه

ارثی هست بیشتر

من تو خانواده خودم و اقوام درجه یک داشتبم بخاطر همین از بچگی می بردنم چکاپ منظم 

خب بزرگ بشه خطرناکه

دلیل بزرگ شدن مهمه 

خود غده بزرگ بشه یا نودول داشته باشه

رو هورمون های تیرویید تاثیر بذاره یا نه 

جمعا خطرناک نیست 

حتی سرطان تیرویید هم جزو سرطان های کشنده و خطرناک نیست 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

بهش میگن گلوبوس

گلوبوس به مری ربط داره نه تیرویید

ولی زدم میگ برا گلو

توی گلو فقط غده تیرویید نیست