2777
2789
عنوان

من میترسم

| مشاهده متن کامل بحث + 600 بازدید | 92 پست
علایم فیستول مقعد چی؟از کجا بدونم اونو‌ندارم؟یا فیستول مقعد ب واژنیا مثلا فیبر‌م و کیست و این چیزای ...

درد شدید شکمی داری؟درد مقعد چطور؟نفخ و اسهال شدید داری؟ناحیه مقعدت چرکی شده؟!!!!!!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خودم اینجوری بودم چندین و چند سال الان فرق کرده رو بچه هام زوم میکنم پدرم در اومده نابود شدم رفت .از ...

هممون تقریبا همینیم، اما باید ذهنمون رو منحرف کنیم، چون استرس چیزی جز بیماری جسمی برامون نمیاره و مهمترینش سیستم ایمنیمون پایین میاد، باید مدیریت کنیم 

درد شدید شکمی داری؟درد مقعد چطور؟نفخ و اسهال شدید داری؟ناحیه مقعدت چرکی شده؟!!!!!!

درد شکمی اصلا ندارم

مقعدم یجوریه انگار فشار روشه و تیر میکشه بعضی وقتا اخه بواسیر دارم اما کوچیکه

یکی دو ماه پیش یبوست گرفتم دفع سخت داشتم تا یکی دو روز انگار اونجا خیس میشد بعد درست 

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅
درد شکمی اصلا ندارممقعدم یجوریه انگار فشار روشه و تیر میکشه بعضی وقتا اخه بواسیر دارم اما کوچیکهیکی ...

الان میشه بگی کدومش علائم فیستول؟؟؟!!!!!اون علائمی که بهت گفتم کسی که فیستول داره اون علائم داره

پریودت منظمه؟حجمش نرماله؟درد شدید داری؟

بله منظمه

کلا سه چهار روزه حجمشم نرماله

نه شدید نیست

قبلا یبار تو‌ سونو یه کیست نشون داد از اونا که خودش میترکه بعدا و مهم نیست. فولیکولار 

خانوم مهندس مملکت 😎 دختر مو مشکی جذاب نی نی سایت 😅