2777
2789

متاسفم واسه بعضی ها قصد سو استفاده داشتن

من قصدم این بود هیچ بچه ای دیگه درگیر خود ارضایی نشه

یسری هام اومدن تجربه هاشون رو گفتن

الانم این تاپیک رو زدم بگم بهتون ک این مسئله رو مواظب باشین برای  بچه هاتون 

به ی روش درست 

ک هیچکی درگیر نشه

منم بودم تو تاپیک  چ زود ترکید

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میشه لطفاً بگین چطوری به بچه ها آموزش بدیم؟

من داداشم ده سالشه چند روز پیش دیدم رفته بود داخل یکی از تبلیغات مثبت ۱۸ خیلی نگرانم چکار کنم بهتره؟

سه ماه تا عقدم مونده یعنی میشه روزی برسه که بیام و بگم به خوبی و خوشی گذشت؟ 😍تموووم شد خدایا شکرت 1402/4/26 ساعت 4.20 یعنی روزی میرسه که بیام و بگم منو همسرم عاشقانه ترین و خدایی ترین زندگی رو واسه هم ساختیم؟ 🌱 دو سال و نیم از دانشگاهم مونده یعنی روزی میرسه که بگم دانشگاهمو با علم کافی برای کار کردن تموم کردم؟💉👩‍🔬ینی روزی میرسه خودم به درامد رسیده باشم و بشم یه دختر مستقل از لحاظ مالی؟ 🤑
اره چیز بدی هم نبودحالا ۲ تا مادر هم چیزی بخوان یاد بگیرن مگه میزارن

هی خواهر

متعهـــد ب خودم و دخترمـ💜  نمیدونم چرا همش قیمه هارو میریزم تو ماست ها😢ـمی‌گفت نجات دهنده در آینه است ولی بیاید قبول کنیم نجات دهنده گاهی خانواده است، رفیقه، یه کتابه، یه پادکسته، یه مهارته، یه پیاده رویه، یه قهوست، یه حمومه، گاهی آشنایی با آدم‌ها و تجربه‌های جدیده، شاید یه فیلم یا سریاله، موسیقیه، تراپیسته، همیشه دنبال نجات دهنده تو آینه نگرد، اون هم گاهی خسته می‌شه و از پس خودش بر نمیاد. نجات دهنده من آقا حسینہیا  حسین دخترم رو عاقبت کن🔃

میشه دوباره توضیح بدید در موردش🙏ممنون میشم،واقعا نیاز دارم اگاهیمو بیشتر کنم،خداخیرتون بده

اللهم عجل الولیک الفرج،اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان،الحمدالله کماهواهله و،اللهم صل علی محمدوال محمد،وعجل الفرجهم

میشه لطفاً بگین چطوری به بچه ها آموزش بدیم؟من داداشم ده سالشه چند روز پیش دیدم رفته بود داخل یکی از ...

راستش خودم نمیدونم 

اپن تاپیک  رو زدم دو نفر راه حل بدن ترکید

ولی مطالعه میکنم راجبش

میشه دوباره توضیح بدید در موردش🙏ممنون میشم،واقعا نیاز دارم اگاهیمو بیشتر کنم،خداخیرتون بده

ببین چن نفری گفتن از طریق مالش خودشون ک حس خوبی بهشون دست داده از طریق اینکه کسی بهشون گفته درگیر شدن

از طریق دیدن رابطه پدر و مادر یا گوشی هم درگیر میشن

حالا ما باید مراقب باشیم ک اینطوری نشه از سن کم مخصوصا 

راهشم اینه از راه درست بریم 

ک من تاپیک زدم بپرسم از کسی راه حل بدن تاپیک پربازدید بشه ولی ترکید

پیشنهاد خودم اینکه تنها نباشن با کسی ک قابل اعتماد نیست

لباس تنگ نپوشند ک کنجکاو نشن

شاهد رابطه پدر و مادر نباشن و...

عزیزم من نبودم میشه بازم بگی حالم خیلی خرابه دخترم ۴سالشه حس میکنم شبا زیر پتو با خودش یه کارایی میک ...

ببین چن نفری گفتن از طریق مالش خودشون ک حس خوبی بهشون دست داده از طریق اینکه کسی بهشون گفته درگیر شدن

شاهد رابطه پدر و مادر نباشن و..

لطفا بگید من بچه ام ۴ سالشه لیس میزنه بهمون چندشم میشه میترسم

شاهد رابطه پدر و مادر نباشن و..