2777
2789
عنوان

حس ششمی ام واقعا حسم قویه بیاین جواب بدم بهتون🫶🏻

| مشاهده متن کامل بحث + 24799 بازدید | 1785 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

قصدش برای رابطه جدیه ولی ازدواج نه و حس خوبی بهش دارم ولی خودت دو دلی بهش و اعتماد نداری پسر با عرضه ...

پیام میده؟اگه اره حدودا کی؟

نظرت راجب زندگی خودم چیه؟

کاربری دوستم فعلا دست منه
حس خوبی بهت دارم آدمی هستی که سخت تلاش می‌کنی واسه چیزایی که میخوای ولی زندگی نمیکنی و مدام مشغله فک ...

عزیز دلم جواب منو میدی 

یکماه پیش آزمون استخدامی مهمی رو دادم آیا قبول میشم 

واقعا یکسال به سختی زحمت کشیدم 

لطفا جواب منم بده 🌹🌹🌹🌹🌹

خدا از دهنت بشنوه.ممنونمیه سوال دیگه ،اینکه من بالاخره شاغل میشم؟ چه شغلی؟بچه ی بعدی برام میبینی ؟ د ...

عزیزم َشغل خوبی گیرت میاد ولی دکتری قبول نمیشین و بله بچه دوم میبینم به احتمال زیاد پسر

مرسی لطف کردی❤️یعنی پیشنهاد میده؟پس من چیکار کنم؟😂 میگید پشیمون میشی ... هنو که ارتباطی نیست... چرا ...

اره عزیزم پیشنهاد میده ولی ار رفتاراش خسته میشی 

سلام . لطفا برای شفای بیمار لاعلاج دعا کنید یا یه دونه صلوات بفرستید .اسمش محمدصادق هست اگه توی نماز شبتون هم اسمش رو ببرید دستاتون رو می بوسم. بیماری لاعلاج جسمی ذهنی روحی داره .‌خیر دنیا و آخرت ببینید. ممنونم .

عزیزم میدونم خسته شدی اینقدر به بچه ها جواب دادیولی میشه جواب منم بدی که آزمونی که یکماه پیش دادمو ق ...

اره عزیزم قبول میشی

بخدا از ساعت ۱۲ خورده ای دارم جواب میدم😂😂😂😂

فکر نمیکردم انقدر بپرسن