niiiimmmm20004 مدیر عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 377 عنوان به بن بست خوردم تو زندگی | مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 24 پست همین امروز داشتم درس می خوندم انرژی قبل رو ندارم ذهنم وسطدرس هعی درگیر میشه روح و روانم اشفته هست نمی دونم چرا زندم تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت. از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم 1403/10/18 | 00:41 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
powerful_giirl عضویت: 1403/10/11 تعداد پست: 190 اینم تلخه اما باز بهتری حداقل به موفقیت درسی رسیدی ۵ سال از من کوچیک تری انگاریه چیزی بهت بگم؟زندگی کنولی زندگیتو حروم مسیرای اشتباه نکنمن الان آرزوم بود برگردم به ۲۰ سالگیمبرگردم و همه چیز رو تغییر بدمولی الان خیلی دیره... و میدانم تو روزی باز خواهی گشت ...♥️
niiiimmmm20004 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 377 ۵ سال از من کوچیک تری انگاریه چیزی بهت بگم؟زندگی کنولی زندگیتو حروم مسیرای اشتباه نکنمن الان آرزوم ب ... 20 سالمه دانشگاه نرفتم تو کنکور موندم خیلی بدبختم تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت. از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم
niiiimmmm20004 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 377 نیما انقدر آدمهای خوب توی دنیا هستن. خیلی زیادن به خدا. به آدمهای خوبی که هستن، فکر کن. فکر کردن بهش ... بعد از دیدن این تاپیک ها فهمیدم همه بدن تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت. از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم
سیمین_مینو عضویت: 1399/03/23 تعداد پست: 7503 بعد از دیدن این تاپیک ها فهمیدم همه بدن اینهمه تاپیک خوب هست و آدمهای خوب. اونا رو ندیدی؟ گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
niiiimmmm20004 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 377 اینهمه تاپیک خوب هست و آدمهای خوب. اونا رو ندیدی؟ دعا کنید برام تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت. از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم
niiiimmmm20004 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 377 اینهمه تاپیک خوب هست و آدمهای خوب. اونا رو ندیدی؟ نداریم خیلی کمن تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت. از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم
niiiimmmm20004 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 377 اینهمه تاپیک خوب هست و آدمهای خوب. اونا رو ندیدی؟ از نظر من ببخشید میگم اکثر دختر ها چشمشون فقط دنبال پول هست و طرف رو فقط به خاطر پول میخوان و به خاطر پول هر کاری می کنن پسر ها هم جالب نیستن تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت. از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم
niiiimmmm20004 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 377 از نظر من ببخشید میگم اکثر دختر ها چشمشون فقط دنبال پول هست و طرف رو فقط به خاطر پول میخوان و به خا ... یعنی منظورم اینه پول پرستی تو دختر ها و چهره پرستی تو پسر ها باعث شده خیانت کنم اکثرن تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت. از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم
سیمین_مینو عضویت: 1399/03/23 تعداد پست: 7503 از نظر من ببخشید میگم اکثر دختر ها چشمشون فقط دنبال پول هست و طرف رو فقط به خاطر پول میخوان و به خا ... اکثر آدمها متوسطن. کمترشون خیلی خوب یا خیلی بدن. آدمها نقصهای خودشون رو دارن، اینکه بتونیم روابط رو با داشتن یا دیدن همین نقصها حفظ کنیم، هنره. گل بهاری، بت تتاری، نبیذ داری، چرا نیاری؟
niiiimmmm20004 مدیر استارتر عضویت: 1403/10/16 تعداد پست: 377 اکثر آدمها متوسطن. کمترشون خیلی خوب یا خیلی بدن. آدمها نقصهای خودشون رو دارن، اینکه بتونیم روابط ر ... ممنون ازتون مثبت نگاه منم چه جوری ممکنه تنهایی شاید یه راهه راهیه تا بینهایت. از کاربر های محترم سایت کمک می خوام برای حل معما ها ی آزار دهنده ذهنم برای حل مشکلات آزار دهنده زندگیم