2777
2789

دوستان رنگ صورتم خیلی زرد شده وزود مریض میشم و ۶کیلو افت وزن داشتم یعنی هر ماه ۲ کیلو کم کردم بازم دارم کم میکنم دوستان نابود شدم سردرد و سرگیجه هم دارم و روزا هم خیلی میخابم دوستان بنظرتون هیپاپیت bدارم یاc دکتر برام امروز نوشت بنظرتون بیمارستان دولتی میگیره یا ن ندارن؟ازاد هزینش چقدره بدم؟ دوستان ازمایش اچ ای وی هم دادم خداروشکر منفی بود ایا میگم میشه این ازمایش بهم خورده باشه و اشتباهی منفی شده باشه ؟ یا دستگاه جواب ازمایش اشتباهی منفی بگه ؟ایا هرچی امکانش هست ایدز رو منفی بگه راهنمای کنید لطفا پس مشکل من چیه نمیدونم 😭😭😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حالت تهوع و استفراغ داری؟ادرارت تیره‌ست؟چشمت هم زرده؟درد شکم داری؟اسهال و مدفوعت تغییر رنگ داده؟ مثل ...

حالت تهو شاید هفته ای یکبار و ادارم نه تغییر نکرده و اسهال ندارم و مدفوع همم عادیه 

حالت تهوع و استفراغ داری؟ادرارت تیره‌ست؟چشمت هم زرده؟درد شکم داری؟اسهال و مدفوعت تغییر رنگ داده؟ مثل ...

من پودر چاقی هم میخورم نکنه بزنه کلیه کبدم همه چیمو بهم بزنه 😐 میخوردما 

من پودر چاقی هم میخورم نکنه بزنه کلیه کبدم همه چیمو بهم بزنه 😐 میخوردما

ان شاءالله که چیزی نیست.

ولی علائم هپاتیت معمولا توی ادرار و مدفوع خیلی واضحه...

حالا اگه آزمایش بدی مشکلی نیست، مطمئن می‌شی خوبی هر جا هم بری فکر کنم بگیرن.

من خودم زردی صورت دارم یکم چون کبدم مشکل داره.

یه چکاپ کامل بده.