2777
2789
زیادی بازیگوشی تمرکز نداری .... درس خوندن تمرکز میخواد اما امان از روزی که اراده کنی .... ازدواجت خو ...

از چه نظر بازیگوشم ؟

خلیج فارس فارس بوده فارس هست و فارس خواهد ماند 🇮🇷کجای کاری پری خانم 😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهرت اول اسمش م هست؟ یکم توپولیه؟ خودت رو لاغر با قد متوسط احساس می کنم ... یکم تو مخیه رفتارت گیر ...

نگا من ۱۹ سالمه شوهرم ۲۳ داداش و بابا نداره ی دونه خواهر داره شوهر کرده پسرعممه الان با عمم زندگی میکنیم خیلی اذیتم تو خونه اش های میگه خونه میندازم با طلاهام اسکلت زده ولی ی سالی هست دیگه زیاد سخت نمیگیره بنظرت خونه میندازه برام ؟ کی ؟ 

حست نسبت به S چیه؟آدم درستیه؟ از اعتماد کردن بهش پشیمون نمیشم؟تهش رابطمون به ازدواج ختم میشه؟

یکم ساده ای .... و بی تجربه ... دچار چالش نبوذی و مواجه شدن رو بلد نیستی هرچند تو خیلی زمینه ها عاقلی ... اما انقدر بی چالشی کشیده و لوحت پاکه از هر چیزی می ترسی ازدواج هندونه در بسته است اگر میخوای موفق باشی رو تفاوتاتون تمرکز کن اگر ۵ تا معیارت رو داشت ازدواج کن اون ادمی که شبیه بابات باشه پیدا نمیشه ....

خیلی ممنونم ی سوال دیگه بپرسم برم زندگی داییم چی میشه ؟ چه حسی ب رابطه اونو و زنش داری ؟ بچه دار میش ...

نه بچه دار نمیشن .... خیلی خوب نخواهد بود رابطه اگر مشکل از داییته

نه بچه دار نمیشن .... خیلی خوب نخواهد بود رابطه اگر مشکل از داییته

یکم پس اندازه دارم می‌خوام وسیله ریز میز بیارم تو خونه بفروشم شرایطم خوب نیس شوهرم خیلی کم پول میده بهم بنظرت خوبه ؟

یکم پس اندازه دارم می‌خوام وسیله ریز میز بیارم تو خونه بفروشم شرایطم خوب نیس شوهرم خیلی کم پول میده ...

همه پس اندازت رو نه بخشیش رو بخر بخشیش رو کار دیگه کن یا طلا بخر یا سپرده طلای اب شده

بهم پیام میده دیگ ؟ حسش بهم چیههه ی حس ششم بهم گفت اون دنبال یکی خوشگل آرزو عملی میگرده🥲😂 کنکورم ...

یکم لطیفی .... حسش مثبته اما نه خیلی ... ازذهنش رد میشی اما جدی نه .... نه اتفاقا دنبال عملی نیست ... ادم‌مثبت و عاقلی به نظر میاد .... کنکور ازاد نزدیک