جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
بنظرت محمد برمیگرده با سمیه ازدواج کنه ؟؟؟سینکی که گذاشتم فروش کی فروش میره؟؟؟
سینک😂😐😐😐
شاید دلش بخاد یا نمیزارن یا یچیزی هس
نمیشه اخرش
من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :) [دقیقه ها ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]
من با یک نخ نازک به این دنیا وصلم... لطفا با من مدارا کنید من غرق استرسم کوچکترین موضوعی باعث میشه ساعت ها بهش فکر کنم من غرق غم،اضطراب،ناراحتی،بی حوصلگی ام و در عین حال تلاش میکنم تا این نخ نازک بریده نشه و شرایط رو هندل کنم :) [دقیقه ها ، شقیقه هاموسفید کردن ...💔]
برا منم بگووو لطفااا بازم درخواستشومیده ؟ یا بار اخر بود ؟ کی از بلاکی دراممیاره
بلاتکلیفه
کی کراشمو میبینم ؟ماشینشون چیه ؟پزشک میشم ؟حس اون نسبت به من؟سفرم جور میشه؟
امتحانه؟
حسش نسبت ب تو هیچی
خب جواب منم بدین منو و شوهرم یا عشق و بسختی ب هم رسیدیم ولی الان دورجویی میکنه از من و پسرم رفتارش باهام بده ولی میگه دوست دارم میشه بگیید راست میگه با دروغ و آینده مون چطور میشه ؟؟