2777
2789

خیلی ببخشید ولی کسی نمیخوند عنوانو اونطور زدم 🥺

مثلا خیانت و این مسائل و حتی دعوا نبوده باشه

فقط بگه خیلی فشار رومه و انگار کم آورده باشه بخاطر وضع جامعه و فکر کنه قراره شما باهاش بدبخت بشید اما یکی دوهفته بعد معذرت خواهی کنه بگه ام هر چی شما بگید اگه میخوایید فکر کنید و دوباره تصمیم بگیرید صبر میکنم

نمیدونم چه کنم 🙂 نظرم  رو مشاوره رفتن اصلا چه تضمینی هست بعدا زیر بار مشکلات باز اینکارونکنه 

خوبه مشاوره بگم بریم بعد نظرمو میگم بهتون ؟ 

شبیه روابط امروزی ام نبوده و با حدومرز و دو سال 

مثلا من همون اول گفتم باید مادرم درجریان باشه اونم صحبت کرد یا چندبار بیرون رفتیم گفتم باید خودتون صحبت کنید خودش تماس گرفت اجازه گرفت از مادرم و ...

جفتمون جایگاه اجتماعی خوبی داریم و تحصیل کرده ولی سنمون کمه ۲۲ و ۲۷ تقریبا

دوسش دارم ولی منطق برام مهمتره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مسئله ی بزرگی نیست بهش فشار اومده دیگه آدمه روبات که نیست

اخه ملت اومدن گفتن نه اب نمک گذاشته تورو و فلان 

اونم به من گفت صبر میکنم فکر کنی تصمیم بگیری 

بنظرتون بگم اول دوتایی بریم مشاور بعدش من تصمیم میگیرم 

چون خودمم میترسم کمی

تاپیکت معنی داره ولی موضوعی که نوشتی خیلی بی معنیه و غیر قابل فهمه

اول کنید خواهر موضوع رو بخاطر اینکه خانما بیان بخونن نوشتم آخه کسی نظری نمیداد بهم 

راجب متن نظرتون چیه چه کنم

اخه ملت اومدن گفتن نه اب نمک گذاشته تورو و فلان اونم به من گفت صبر میکنم فکر کنی تصمیم بگیری بنظرتون ...

از اونجایی که میگی آدم منطقی هستی پس اولا با حرف بقیه برای زندگیت تصمیم نگیر بعدشم شما دو ساله با ایشون رابطه داری چطور نتونستی بشناسیش که فک میکنی نیاز به مشاور دارین

از اونجایی که میگی آدم منطقی هستی پس اولا با حرف بقیه برای زندگیت تصمیم نگیر بعدشم شما دو ساله با ای ...

نه حرفشون اهمیت نداره بیشتر خواستم‌به عنوان راهنمایی استفادع کنم

من ادم ترسویی هستم نمیدونم میترسم اشتباه تصمیم بگیرم

یا شاید میخوام با گفتن اینکه باید اول بریم مشاور تا تصمیمبگیرم بهش نشون بدم که نمیتونه هروقت خواست بره بیاد و منم با سر قبول کنم  

نه حرفشون اهمیت نداره بیشتر خواستم‌به عنوان راهنمایی استفادع کنممن ادم ترسویی هستم نمیدونم میترسم اش ...

اگه حس میکنی مشاور نیازه ایرادی نداره ولی از راههای دیگه ام میتونی بهش بفهمونی مثل جدی و رودررو صحبت کردن و اتمام حجت کردن یه مدتم میتونی سر سنگین باشی تا بفهمه هر کاری تاوانی داره

اگه حس میکنی مشاور نیازه ایرادی نداره ولی از راههای دیگه ام میتونی بهش بفهمونی مثل جدی و رودررو صحبت ...

سر سنگین که هستم در اصل هیچ گونه ارتباطی الان نداریم 

گفت میتونم پیام و زنگ بدم یا همو ببینیم گفتم عصبی ام و نه پیام بدید نه زنگ و نه حتی میخوام ببینمت اونم گفت منتظر میمونم تصمیم بگیری 

بنظرت چند روز فکر کنم و بعد جوابشو بدم که نه خیلی زیاد باشه نه کم 

سه روز خوبه ؟ 

مشاور باید بریم خیلی میترسم 

بنظرم منتظر باش تا خودش پیگیر بشه زنگ بزنه

اون خودش پیگیر بود و زنگ‌ زد و درخواست کرد همو ببینیم 

البته دیدار ما همیشه اون مدلی بود که فقط عین ادم حرف میزنیم همین 

و من تو این تماس گفتم که نه زنگ و نه پیام و نه الان دوست دارم که ببینمتون اونم گفت پس من منتظر میمونم هروقت اروم شدی بگو