2777
2789
حس میکنم برونگرا و شیطونی خوش قلب و مهربونی دوست داری به همه کمک کنی🥺حسم برا زمان ازدواج یاری نمیکن ...

اره اره دقیقا😍😍😁

به نظرت گفتی ا داره ممکنه احمد باشع؟ اصلا بهم حسی داره؟

م کسی رو تو زندگیش دارع؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اونم میخواد ولی انتظار داره تو پیش قدم بشی

یعنی اون هیچوقت پیشقدم‌نمیشه؟

اشتی داریم؟

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

میشه منم بگی؟ رابطمون مثل قبل میشه؟ و چقدر دوستم داره میشه بگی حست نسبت بهش چیه خصوصیاتشم میگی حر ...

احساس می کنم کمی خودشو میگیره خی

لی دوستت داره ولی کمی هم تند کلا خوبه اگه باحرفاش راه بیای

[QUOTE=367350598]میشه منم بگی؟ رابطمون مثل قبل میشه؟ و چقدر دوستم داره میشه بگی حست نسبت بهش چیه خ ...

اخه من یکاری کردم رابطمون خراب شد الانم حس میکنم کلا قیدمو زده

بنظرتون درست میشه؟ و بعد یمدتی مثل اول میشیم؟

کراشم دوسم دارههه پیام میدهههه کییی؟؟؟دلم گرفتهههههههه 🥺

چرا اکثر موضوع ها یا اینه بی خبری از عشقو و کراش 

یا خیانت همسر کتک همسر بابا تهش میخواد بشه همین بهش فک نکن خودت باشو خدای خودت

اره اره دقیقا😍😍😁به نظرت گفتی ا داره ممکنه احمد باشع؟ اصلا بهم حسی داره؟م کسی رو تو زندگیش دارع؟

❤️✨

حسم میگه احتمالا همون مهرشاده  خنده قشنگی داره جذب خنده هاش شدی

م کسی رو نداره 

[QUOTE=367343104]کراشم دوسم دارههه پیام میدهههه کییی؟؟؟ دلم گرفتهههههههه 🥺[/QUOTEتو بیشتر دوسش داری ...

گلم من رو میگی

یه خانومیه که‌مدت هاست قهریم ( کینه یجورایی ازم به دل گرفته)

منم همش ذکرو دعا و سوره که آشتی کنیم 

آشتی میکنیم؟ دلتنگم شده؟ پیشقدم میشه واسه‌‌‌اشتی

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

حس میکنم برونگرا و شیطونی خوش قلب و مهربونی دوست داری به همه کمک کنی🥺حسم برا زمان ازدواج یاری نمیکن ...

میشه منم بگی؟  رابطمون مثل قبل میشه؟ و چقدر دوستم داره  میشه بگی حست نسبت بهش چیه خصوصیاتشم میگی  حرف اول اسمش ا هستش