2777
2789

از صداش موقع نفس کشیدن یاوقتی گریه میکنه متوجه میشم 

هیچ علایم دیگه ای نداره ،الان دو روزه

کسی بچش  اینطور بوده علتش چیه؟

یه صلوات برای نوزادم میفرستی 🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مال من۶ماهشه

دو روز بود تک سرفه میکرد اما خلطی بود

روزسوم شدیدا تب کرد و سرفه هاش بیشتر شد تا جایی از شدت سرفه استفراغ میکرد.....حدودا۹روزخیلی خیلیی ادیت شد الانم کامل خوب نشده... تبش یه هفته طول کشید😥

خدایا فقط از تو یاری میطلبم.پناهم باش  
مال من۶ماهشهدو روز بود تک سرفه میکرد اما خلطی بودروزسوم شدیدا تب کرد و سرفه هاش بیشتر شد تا جایی از ...

خلطی یود یعنی چی ؟ خودتون خلط رو میدیدن؟؟

خلطی یود یعنی چی ؟ خودتون خلط رو میدیدن؟؟

خب از صداش معلوم بود... وقتی هم استفراغ میکرد ببخشید خلط بیرون می اومد...

دکترش گفت کرونا گرفته....

اون یکی بچه م سوغات از مدرسه براش آورده بود😐 اونم چند درجه بدتر از این مریض شد.😪

خب از صداش معلوم بود... وقتی هم استفراغ میکرد ببخشید خلط بیرون می اومد...دکترش گفت کرونا گرفته....او ...

بعد چه دارویی برای بچتون استفاده کردین ؟؟ 

خداکنه هرچی زودتر خوب بشه

بعد چه دارویی برای بچتون استفاده کردین ؟؟ خداکنه هرچی زودتر خوب بشه

راستش دکتر آمپول و اسپری تنفسی و چند تا چیز دیگه نوشت گفت ریه درگیر شده خیللللللی بد بود😥ان شاءالله کوچولوی شما هم  زودی خوب بشه

اگر علایمش پیشرفت نکرد به رفلاکسش فکر کن....

راستش دکتر آمپول و اسپری تنفسی و چند تا چیز دیگه نوشت گفت ریه درگیر شده خیللللللی بد بود😥ان شاءالله ...

خیلی ناراحت شدم گفتی ریه اش درگیر شده  حالا خداروشکر به خیر گذشت

به بچه ی مدرسه ایتون بگید حتما ماسک بزنه تا این طفل معصوم دوباره مریض نشه

رفلاکس نداره ، به گمونم چون بردیمش دم پنجره باد سرد بهش خورده 

خیلی ناراحت شدم گفتی ریه اش درگیر شده حالا خداروشکر به خیر گذشتبه بچه ی مدرسه ایتون بگید حتما ماسک ...

ممنونم عزیزم حتی طفلک بزرگترمم ریه ش درگیر شد

آخه واقعا بچه ی۷ساله نمیتونه شش ساعت تو مدرسه ماسک بزنه اصلا امکان پذیر نیست.

خب اگر رفلاکس نیست و سرفه ی خلطی نداره پس نترسید خونه رو مرطوب کنید و قطره سدیم کلراید براش بریزید.

ان شاءالله تنش سلامت

ممنونم عزیزم حتی طفلک بزرگترمم ریه ش درگیر شدآخه واقعا بچه ی۷ساله نمیتونه شش ساعت تو مدرسه ماسک بزنه ...

عزیزم اونیکی هم کوچیکه 

لعنت به کرونا

باشه عزیزم

ان شالله فرزندان شما هم در پناه خدا باشن

عزیزم اونیکی هم کوچیکه لعنت به کروناباشه عزیزمان شالله فرزندان شما هم در پناه خدا باشن

بله دو هفنه پدرم دراومد نخوابیدم از تب و ناله و سرفه و اسهال و بی اشتهایی و بی قراری هر دوشون خیلی سخت گذشت بهم.

ممنونم عزیزم😘