2777
2789
عنوان

یه انگشتر 5 گرمی طلا پیدا کردم😬چیکارش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 60926 بازدید | 721 پست

تو دیوار آگهی کن

تاپیک اولم مال من نیست مال خواهرمه .بخاطر نداشتن سیم‌کارت دیگه با این کاربری اومدم با سیم‌کارت شوهر مامان بابا داداش خواهر دوست همه ی دور اومدم و ترکیدم، متولد ۸۴ نیستم
پیدا کردی عزیزم دزدی که نکردی خیالت راحت بگیر بفروش بزن به زحمات. اینایی هم که فاز برداشتن میگن بزار ...

ایشون باید مدت ها دنبال صاحبش باشه. ته تهش بعد چند سال حتی صاحبش پیدا نشد باید بدن نیازمند عزیزم.خودشون چرا بردارن. که بخوان تو اون دنیا جواب پس بدن.اونم حق الناس که فقط باید بنده ببخشه تاطرف خلاص شه از گناهش.

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙                                                                        ♥️خدایاهزاران مرتبه شکر♥️

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چقد ادم خوب ریخته اینجا همه از دم ادا در میارید خدایی هرکدومتون اگه صدهزار تومن رو زمین ببینید افتاده دولا میشید برمیدارید بعد حالا ی سریا اومدن تو اینجا ب این بنده خدا میگن با پول دزدی ب جایی نمیرسی😏😏😏

لطفا خرجش نکن . هم حرومه هم داغ بزرگی روی روی دل صاحبش میمونه من از حلقه ازدواجم بیزار بودم یهو گم شد و وزنش دو گرم بود وقتی گم شد تاالان که ۴ ساله هنوز داغش رو دلمه بعدش خیلی طلا خریدما اما هیچی جای اونو نگرفت حاظرم دوبرابرش پول بدم پیداش کنم . توام اگهیش کن طرف مشخصاتش داد پسش بده اون زخمهات دلمه میبندن و چرک میکنن

یادت باشه تو این دنیا هیچ چیزی از هیچ کسی بعید نیست... اگر مادر شدی یادت نره اول تو باید شاد و قوی باشی تا بتونی شاد بزرگش کنی یک بچه از همون روز تولدش نگاهش به خنده های مادرشه نه رنگی بودن اتاقش...     شوهر خدا نیست نون شبت گرو اون نیست پس از سر ناچاری کنارش نمون اگر حرمت گزار نیست .

حکم فقهیشو ببین چیه همون کاروبکن پیام بفرست ۱۰۰۰۰۱۰۰جواب میدن

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم  

کار اینترنتی تولید سنگ مصنوعی ساختمان در منزل

توی همه ی شهر ها سایت دیوار آگهی زدن

تولید سنگ مصنوعی ساختمانی در منزل

تولید سینی هفت سین در منزل

کار درمنزل تولید سنگ گرانیتی در منزل

بعد که پیام میدی آیدی ایتا یا روبیکا بهت میدن

دوتا کلیپ و چهارتا عکس قالب سیلیکونی بهت نشون میدن

با درآمد ماهیانه ۱۰ تا ۳۰ میلیون در منزل

بعد میگن باید قالب رو تهیه کنی و قتی که پول قالب رو میگیرن یه قالب دوهزاری رو بهت میفروشند ب قیمت ۵ میلیون تومن ودیگه خط شون رو خاموش میکنند

⛔️⛔️⛔️🚫 تا شاکی از شهر های مختلف دارن

اگه شما هم شاکی هستید پیام بدید تا راهکار بدم❌️❌️❌️❌️

تو دیوار شهرتون آگهی بزن مطمئن باش خدا چندبرابرشو تو زندگیت میده

انشاالله مکشلت حل شه 

منم بودم وسوسه میشدم 🤣

سلام من کانال روزمرگی دارم تو ایتا خوشحال میشم همراهی کنین منو https://eitaa.com/joinchat/435946384Cb055c083cb

اگر طلایی که پیدا کردیدقیمت آن، به مقدار دو و نیم گرم نقره یا بیشتر باشد و نشانه ای دارد که با آن  شود،  یک سال (به صورتی که در رساله های عملیه بیان شده) اعلان گردد؛ چنانچه صاحب مال  نشود می توانید آن را برای خود بردارید به قصد این که هر وقت  شد عوض آن را به او بدهید یا برای او نگهداری کنید تا زمانی که .

چرا بزایم پسری٬ جامو بندازه پشت دری ٬ روم بکشه پالون خری عروسم بگه جادوگری عوضش میزایم دختری جامو بندازه تو پنج دری روم بکشه لحاف زری دامادم بگه تاج سری👑👑🤭😁 

من پنجاه هزارپیداکردم میخوام بندازمش صدقه

من میخواستم وایسی روپای خودت نه روی نیزه دستاموشبیه گهواره میگیرم سوی نیزه تلاش کردم حسین ازت بشنوه بابایی عصای دست نیزه دارایی بی توازاین زمونه سیرم گل نازم بگوکی ازشاخه توروچیده سرت هنوزم بوی شیرمیده الهی من برات بمیرم