2777
2789
عنوان

یه انگشتر 5 گرمی طلا پیدا کردم😬چیکارش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 60865 بازدید | 721 پست
خب طلایی که من پیدا کردم معلوم بود چندماه افتاده گل گلی شده... الانم اگهی زدم دیوار بیینم کسی پیدا م ...

2سال پیش هم گم شده باشه بازم صاحبش چشمش دنبالش هست 

ادم وقتی یچیزی گم میکنه هرجا میرع چشاش رو زمین و اینور اونور میگرده تاشاید پیدا کنع 

کار خوبی کردی عزیزم انشاءالله صاحبش پیدا بشه♥

“سیگار کشیدن نشونه‌ی بزرگ شدن نیست، گل کشیدن تفریح نیست، بد دهنی بانمک نیست، خریت شجاعت نیست، بی قانونی زرنگی نیست، هرکی فالورش زیاده آدم حسابی نیست، هرزگی افتخار نیست، ولنگاری آزادی نیست، دین ابزار کاسبی نیست، هر مزخرفی تولید محتوا نیست، رویا فروشی کارآفرینی نیست، هر حرف قشنگ و جذابی درست نیست” و به نظرم کوتاه مختصر مفید؛ ۹۹٪ آدما و چیزا سر جای خودشون نیستن...!🦋ماکه پروانه خواهیم شد بگذار دنیا هرچه میخواهد پیله کند🦋(استاد قنادی و عاشق آشپزی) 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم اصلا برای خودت بر ندار

آخر عاقبت خوبی نداره🤎

سعی کن به مغازه های اون محل بسپاری ک اگه کسی انگشترشو گم کرده بهت خبر بده 

یا اگه کسی گفت برای منه اول مشخصات رو بپرس اگه مطابقت داشت انگشتر رو تحویل بده

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

شمایی که از اختلاس دفاع میکنی دیگه حرف انسان نزن لطفامعلوم نیست خودت کجا پول کیو خوردی که از اینا دف ...

شاهدزدم من 

جیب بابای دزدتو زدم. میگن دزد جیب دزدو بزنه شاهدزده منم با زدن جیب بابات شاه دزد شدم 

البته تو در صورتی میتونی از من جلو بزنی ک زیادی اهل رقابت باشی عزیز باید از من جلو بزنی ک بشی امپراطور دزد ها...

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍

عزیزم طبق قانون مدنی اگر واقعا طلا هست شما مکلف هستید جایی که پیدا کردید آگهی بزنید و امانت نزد خودتون نگهداری کنید تا صاحبش پیدا بشه اگر پیدا نشد بعد از یکسال باید بفروشید و به نیت مالکش خیرات کنید یعنی خرج بهزیستی یا نیازمند کنید .

گاهی آدم با یه اشتباه ۱۹ نمیشه ، صفر میشه .

اسی خوب گوش کن تجربه خودم و خواهرم🛑🛑🛑🛑🛑🛑

من شوهرم تکپوش طلا پیدا کرد استفادش کردم تا اینکه باردار شدم و دوقلو گفتن مشکل دارن سقط کن کورتاژ شدم و آزمایش ژنتیک و کلی هزینه شاید بیشتر اون تکپوش بلا سرم اومد 

واما خواهرمم ی دستبند پیدا کرد فروخت لباسشویی گرف برا مادرم و الان بارداره و سرکلاژ شد و اول ازدواج شوهرش تصادف کرد زانوش خورد شد ۳بار عمل کرد هنوز نمیتونه راه بره  دوتاشون استراحت مطلقن حتی نمیتونن خرید خونه بکنن واقعا خوردن نداره این پولا آه دنبالشه تو این گرونی باور کن صاحابش نفرین میکنه آگهی بزن دیوار محدوده گم شدن بگو اون صدرصد چک میکنه دیوارو

یعنی چ کلاه سر خودمون بگذاریم ، حلال نیست عزیز

خوب مثلا چیکار کنه بره بندازه اونجا هم یکی دیگه برمیداره

بنده یک عدد رزمی کارم هر سوالی درمورد ورزش رزمی داشتین در خدمتم😗😁

همتون گفتین حرومه بهت نمیسازه و خدا کوفتت میکنه

اما چرا اونایی که سرما کلاه گذاشتن و پولی که با کلی سختی جمع کردیم رو بالا کشیدن 

چرا الان ۱۵ ساله پس ندادن 

چرا روز به روز پیشرفت میکنن و ما بیشتر سختی میکشیم 

مثل روانشناس ها حرف می زنم 😌مثل فلاسفه فکر می کنم🤔 اما مثل روانی ها عمل می کنم😅