2777
2789
عنوان

یه انگشتر 5 گرمی طلا پیدا کردم😬چیکارش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 56245 بازدید | 721 پست
فعلا اگهی زدم اگه خبری نشد تو کانال شهر میگم

بنظرم صاحبش تا چند سال صبر کن پیدا شه نشد بعد زنگ بزن دفتر مرجع تقلیدت ببین چی میگه

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اسی برو کافینت بده اگهی برات رو برگه آچار چاپ کنه بچسبون همون دور ور شمارتم بنویس

انشالله ک پیدا میشه

اگه برش گردونی خدا هزاران برابرشو بهت برمیگردونه

ولی خدانکنه پول حروم وارد زندگی آدم بشه...

با افتخار آرمی هستم 💜تاپیک راجب کیپاپ دیدین ممنون میشم تگم کنید 🙏
چیزی ک گم شده و شما پیدا کردی ک حروم نیست اول سعی کن صاحبش و پیدا کنی اگه بعد از چن مدت پیدا نشد بفر ...

دقیقا

ولی خب واسع من پولش خیر نداره هیچ

اصلا بهم نمیسازه این پولا 

نمیشه که پیدا کرد شاید اصن اهل اونجا نیس اومده بوده مثلا گردش

چند سال صبر کنید بعد شاید طرف فقیر باشه و راضی نباشه طلاش خرج بقیه شه 

ما به فضای مجازیی پناه می بریم که از سختیای دنیای واقعی خلاص شیم...
اسی برو کافینت بده اگهی برات رو برگه آچار چاپ کنه بچسبون همون دور ور شمارتم بنویسانشالله ک پیدا میشه ...

پول این کارا رو ندارم واقعا هیوی ندارم بخام خرج کنم فقط مجازی میتونم بگردم

وای عاشق این نظر شدم🥹دلم میخاست همینو انجام بدم که بقیه ریختن سرم

به نظرت بهتر نیست اول بگردی دنبال صاحبش؟؟؟😐😐😐

من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 
شاید صاحبش فقیر باشه راضی نباشه

اینم یه نوع سرمایه گذاریه نزد خدا میدونی اگ یه بچه خوشحال بشه چ تحولی تو زندگی اون فقیر میوفته پدر من همیشه ازین کارا میکنه و چند بار یه اتفاقایی افتاده ک معجزه شده و حل شدن همش بخاطر همینا...

‎وَ...خُدا‌از‌قَلب‌هایمان‌با‌خَبر‌است🫀🌱...️ 

تو  دیوار اگهی بزنید مکانش هم همونجایی که پیدا کردید بزنید،ان شاءالله صاحبش پیدا میشه

اللهم عجل الولیک الفرج،اللهم بارک لمولانا صاحب الزمان،الحمدالله کماهواهله و،اللهم صل علی محمدوال محمد،وعجل الفرجهم

خوردن نداره وقتی قراره جایی جبران بشه کجا پیداش کردی ،همونجا اعلامیه بزن برش گردون به صحابش

تو که حلال حروم سرت میشه چرا سرویس طلا منو نمیاری

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃