2777
2789
عنوان

یه انگشتر 5 گرمی طلا پیدا کردم😬چیکارش کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 60894 بازدید | 721 پست
چه قشنگممنونم😇چند روز پیش یه چوپان تو یه روستا زیر خاکی گنج پیدا کرده بود و پلیس خبر کرده بود و یه ...

خدا حفظش کنه و به مالش برکت بده 

شاید اون تو اون جمع تنها کسی بوده ک زندگی رو فهمیده ..

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

🤣وای ب من گفتن ی سری من گفتم اینا فک میکنن پسرم میگن اسی اسمایل صدا میکنن

وای من اوایل میگفتم خدایا چرا همه اینجا اسمشون اسیه 

اسی یعنی چی 

تا مدت ها واسم سوال بود 

فک کنم اخرش یکی برام توضیح داد😂

ببین یه زمانی بابام باغبون بود ت باغ بیل میزد یه انگشتر در حد چن سوت پیدا کرد و فروخت چون اونموقع نم ...

منم یه بنده خدایی میشناسم..چندسال پیش یه انگشتر بچگونه شاید یک گرمم نبود...پیدا کردن. .اونم داخل خاک و جای پرت بود..یعنی له شده بود انقدر زیرخاک مونده بود و پاخورده بود...بعد هرچقدر بهش گفتیم اینکه ارزشی نداره..داخل پولت نکن پول حروم..یادمه طلاگرمی دویست هزارتومن بود..این فروختش و بقول خودش نوش جونش

نمیدونم ربط داره به اون قضیه یا نه..چندساله متاسفانه درگیر سرطان هست💔

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....
خدا حفظش کنه و به مالش برکت بده شاید اون تو اون جمع تنها کسی بوده ک زندگی رو فهمیده ..

اره دقیقا🥲من دلم‌واسه مظلومیتش سوخت‌ملت خیلی بهش توهین کرده بودن که الحق که چوپانی بت میاد و شانس بت رو کرده بود و گند زدی توش

به قول شایع دیر میفهمی زندگی نکردی و شش دنگ حواست به چی میشه ها بوده🙃❤️‍🩹.عقد💕🫂
نه عزیزم یه بهانه پیدا کردین ما ادمیم هر کاری میکنیم دیگه خوردن پول مردم که شاخ دم ندارهپاک کن یکی ر ...

اصول انسانیتو ب کسی ک حتی از رو برگه کسی هم نمی‌نویسه تا مبادا دزدی و گنه حساب بشه ، به کسی ک کلی با بی پولی سر کرده و یه فروشگاه بزرگ رو میچرخونده و فروشندش بوده و حتی یه مثقال هم برنداشته بزنه ب زخمش و دستش کج نرفته رو یاد آوری نکن 

حداقل ما بلدیم مردمو به طریق درست امرو نهی کنیم شما تهمت دزدی هم می‌زنی

🇮🇷🇮🇷🇮🇷❤زندگی رو دوست دارم حتی به غلط .همیشه اینطوری خدا رو صدا میزنم: خدایا تو رو خدا . میدونی یعنی چی؟ یعنی امیدم بعد خدا هم به خداست. حالا عزیزم تو هم امیدت بعد خدا باز به خدا باشه .عشق بورز به زندگیت . تاپیک خودکشی نزن تو هنوز واسه ی مردن خیلی جوونی حتی اگه ۹۰ ساله باشی باید بازم ب خودت بگی ۳۰ سال دیگه میخوام زنده بمونم این یعنی ۱۲۰ سال .  . یکم با خودت عشق و حال کن . غم و غصه رو رها کن . ببین دل چی میگه خب بسه دیگه . میگم بسههههه دیگههههه. خب بگذریم عقبیا حال میکنن؟از خدا میخوام ک برا ۱۲۰ سال زندگی شاد بهم انگیزه و تن سالم بده . فعلا هدفی واسه ازدواج ندارم .در حال حاضر فقط با خدا قدم میزنم . دلم با خداس.من ۱۲۰ سال عمر رو به این دلیل میخوام ک راه ۱۰۰ ساله رو یه شبه طی نکنم و۱۲۰ساله طی کنم. هیچوقت رنج نکش . درد اجباریه ولی رنج اختیاری . درد یه کلمه احساسیه ولی رنج بی رحمه . درد واسه رشد لازمه . درد رو انتخاب کن . یه بنده خدا فامیلمون بود هر موقع بهش میگفتن تا ببینیم قسمت چیه میگفت بگیرید این قسمتو پاره کنین . خودتون برید دنبال زندگی . بنده خدا اعصاب نداشتا ولی راس میگفت با تقدیرت بجنگ😍
منم یه بنده خدایی میشناسم..چندسال پیش یه انگشتر بچگونه شاید یک گرمم نبود...پیدا کردن. .اونم داخل خاک ...

دقیقاااا

منم پول حرام اصلا بهم نمیاد

پارسال از ی جایی پول ب دستم رسید ک حرام نبود ولی پول خودمم نبود

باهاش ی کاسه گرفتم.

کاسه ترکید 

کاسه آهنی ترکید رفت...

دقیقاااامنم پول حرام اصلا بهم نمیادپارسال از ی جایی پول ب دستم رسید ک حرام نبود ولی پول خودمم نبودبا ...

ارزش نداره. .اینم بدتر یه مسئولیت میفته رو دوش آدم

انشاالله خدا بزودی از جایی که فکرش رو نمیکنی روزی حلال برسونه و باخیر و برکت تا مشکلت حل بشه♥

کسي چه ميداند...شايد اين جهان،جهنم جهان ديگريست....