ksahdfci7768 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 2622 عنوان کارت ملیو کی میدن 62 بازدید | 13 پست پایان ۱۸ سالگی یا اول ۱۸ سالگیمن الان ۱۷ سالمه ولی یه ماه دیگه بهمن ۱۸ سالم میشه یعتی باید برم بگیرم یا ۱۸ تموم شد سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها دیروز | 00:28 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
کبوتر_های_وحشی عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 1393 بهمن ماه برو کارای ثبت چهره وثبت نامش رو انجام بده ان شالله یه ده ساله دیگه میرسه دستت😐برا من 4 ساله هنوز نیومده از 18 سالگی ثبت نام کردم ـــــ🤍ــــــ"
ksahdfci7768 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 2622 رفتی تو ۱۸میتونی اقدام کنی ممنون سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها
"زهرا_مامان_دخملیا" عضویت: 1390/11/12 تعداد پست: 10454 شناسنامت که عکس دار شد فرداش میتونی بری درخواست کارت ملی بدی ولی سه سال طول میکشه صادر بشه 💑=👧👧🧒
ksahdfci7768 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 2622 بهمن ماه برو کارای ثبت چهره وثبت نامش رو انجام بده ان شالله یه ده ساله دیگه میرسه دستت😐برا من 4 سال ... وای جدی میگی؟ سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها
ksahdfci7768 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 2622 شناسنامت که عکس دار شد فرداش میتونی بری درخواست کارت ملی بدی ولی سه سال طول میکشه صادر بشه نه من درخواست ندادم وقتی شناسنامهمم عکس دار کرومطول میکشه اگه باز بهمن برم کاراش انجام بدم؟ سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها
ksahdfci7768 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 2622 همین الانشم میتونی اقدام کنی عزیز میزارن؟ سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها
کبوتر_های_وحشی عضویت: 1402/10/11 تعداد پست: 1393 وای جدی میگی؟ اره دیر میدن ولی یه رسید میدن بهت باهمون کارت راه میوفته فقط همیشه همراه داشته باش مثلا برا ثبت نام غیر حضوری دانشگاه عکس رسید رو باید اپلود کنی. ـــــ🤍ــــــ"
ksahdfci7768 مدیر استارتر عضویت: 1402/07/24 تعداد پست: 2622 اره دیر میدن ولی یه رسید میدن بهت باهمون کارت راه میوفته فقط همیشه همراه داشته باش مثلا برا ثبت نام ... ممنون سلام خوبی شما تویی که اومدی امضام بخونی برام دعا کن که چیزی که میخوام بدست بیارم چیزی نمیخوام ترک کنم دعا کنی برام هاا چون امضام خوندی یوهاهاها
"زهرا_مامان_دخملیا" عضویت: 1390/11/12 تعداد پست: 10454 نه من درخواست ندادم وقتی شناسنامهمم عکس دار کرومطول میکشه اگه باز بهمن برم کاراش انجام بدم؟ در هر صورت سه سال طول میکشه ولی رسیدش رو قبول میکنن 💑=👧👧🧒