2777
2789
عنوان

ظالم ترین پدرو مادر باید باهاشون چیکارکرد

| مشاهده متن کامل بحث + 1043 بازدید | 64 پست
خدا بهشون عقل بده، آخه اگه هدفتون اینه مثلا لوس بار نیان باشه نخواستن لوکس زندگی کنن حداقل اذیتشون ن ...

افرین همینو بگو اون بچها تو زندان باشن اعصابشون ارومترهه

تصور اشتباه بعضی والدین که فکر میکنن چون رفاه دارن باید به بچه شون بی پول بدن تا پخته بشه و لوس بار ...

تصور اشتباه نیست! دلشون نمیاد برای بچشون خرج کنن این بهونشونه دوران این که پدر و مادر هر غلطی بکنن زیر اینکه بدتو نمی‌خوایم و میخوایم قوی بشی و.... تموم شده جان دلم

خودشون هم میدونن این راه درستی نیست ولی برای بچه هامون ارزشی قائل نیستن!  

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

شاید خیلیا الان بگن میخوان بچه ها مستقل بشن 

عزیزانم اینا همش بهانست دوران این که پدر و مادرا هر غلطی خواستن بکنن تهش هم بگن واسه خودت گفتیم قوی بشی مستقل بشی بدتو نمی‌خوایم خیلی وقته تموم شده!

از تقدس سازی والدین بکشین بیرون خیلیاشون از صد تا دشمن بدترن!!!

خود پدر و مادر میدونن این کار به نفع بچه ها نیست ولی خب بچه ها براشون ارزشی ندارن! 

خب همچین پدر و مادری هم برای بچه نباید ارزشی داشته باشه

خودشون تلاش کنن مستقل بشن

واقعا باید دید اون بچه ها چه حرفی زدن و چه رفتاری کردن که پدر و مادر راضی به این وضع شدن نمیشه هم پد ...

عزیزم ببخشیدا کجا زندگی می‌کنی که میگی پدر و مادر بد وجود نداره همزمان با هم؟؟؟؟ من هزار تا پدر و مادر بد دیدم! آدم نمیشه انکار کنه 

عوضی هستن همچین پدر و مادری!!!وقتی پول داره میتونه بچش رو حمایت کنه ولی نمیده یعنی پدر و مادر خوبی ن ...

اره واقعا موافقم خیلی قشنگ گفتی انگار مرتیکه فقط میخاسته نسلشان ادامه بده زنه هم زاییده پسره خیلی ساده اس یه بار لباسش توخونه افتاده بوده مادره انداخته توشومینه تا پسرشو تنبیه کنه پسره تا ۲۳ سالگی کتک میخوردهه مادرهه باید سروضعشو ببین فقط بعد اونوقت بچه‌ای بیچاره 

چرت و پرت میگه ببخشیدا اون وقت شوهر وظیفه داره تا آخر عمر خرجت رو بده بهترین ماشین رو بندازه زیر پات ...

بنظرم حتی مردی که دلش نمیاد برای زنش خرج کنه برای بچش دلم رحم ترهه 

اره واقعا موافقم خیلی قشنگ گفتی انگار مرتیکه فقط میخاسته نسلشان ادامه بده زنه هم زاییده پسره خیلی سا ...

احساس میکنم مادر خودشیفته و حسودی دارن که اجازه نداده و دلش نخواسته شوهرش برای بچه ها خرجی بکنه! از ایناست که تو خونه همه باید بردش باشن فرمانروایی بکنه! از این مادرا زیاد هست.

ببخشیدا اینقدر واضح میگم ولی بزارین بگم

پدر هم چون نیاز ...... داره به خانومش شده برده خواسته های زنه

من اینطوری حدس میزنم 

رو بچه خصوصا ۲۳ ساله کدوم خری دست بلند میکنن همچین پدر و مادرایی از جنگل قرار کردن؟ تو باغ وحش بودن ؟

جنگ می‌کنه با بچش سر اینکه لباس تو خونه بوده؟ اون وقت خودش هر غلطی بکنه عیبی نداره. 

همچین مادرایی رو میگن مادر خودشیفته 

هر کی هم تو این تاپیک دفاع کرد از همچین پدر و مادری خودش هم عوضی تر از اوناست

من مادرایی رو دیدم که گفتن 

وای منو شوهرم رو علیه بچه هام پر می‌کنم 

من بدم میاد شوهرم برا بچه هامون خرج بکنه 

بدم میاد حرف حرف بچه هام باشه! 

همیشه من باید اولویت باشم!

بچه مهم نیست 

و........

و باور دارم پدر و مادر عوضی وجود داره اونم خیلی 

پدر و مادره که کمه وگرنه جامعه پره از پدر و مادر خودشیفته و خودخواه 

احساس میکنم مادر خودشیفته و حسودی دارن که اجازه نداده و دلش نخواسته شوهرش برای بچه ها خرجی بکنه! از ...

واقعا موافقم باهات پدره فقط برای نیاز جنسی وخانواده چون توی زندگی خودش خیلی چیزا حسرتش به دلش مونده تو کودکی الان چش نداره به بچه هاش ببخشه خانومه اوضاع ملی خیلی بدی داشته توسن ۱۵ سالگی ازدواج کرده با ۱۷ سال تفاوت سنی آقا هم که کیف میکنه اینقد زنش جونه مادرای خوب همشون از خود گذشته آن 

من مادرایی رو دیدم که گفتن وای منو شوهرم رو علیه بچه هام پر می‌کنم من بدم میاد شوهرم برا بچه هامون خ ...

چقد عوضی این مادرا آخه خودشونم باعث از هم پاشیدن خانواده میشن

واقعا موافقم باهات پدره فقط برای نیاز جنسی وخانواده چون توی زندگی خودش خیلی چیزا حسرتش به دلش مونده ...

خوب همون عقده ای شدن عشقی هم بینشون نیست کسی که بچش وفا نکنه به هیچکس دیگه وفا نمی‌کنه کسی پدر و مادر بدی باشه همسر خوب بودنش هم نماست

چقد عوضی این مادرا آخه خودشونم باعث از هم پاشیدن خانواده میشن

احساس غرور و قدرت هم میکنن 

باید ترک کرد همچین والدینی رو

پدر و مادری که بهت عشق نده احترام نزاره حمایت نکنه برا چیته ؟؟؟ اون وظیفه نداره خب تو هم نداری 

منم پدر و مادر خیلی بدی دارم