2777
2789
عنوان

مادرشوهرم زنگ میزنه ب شوهرم میگه شارژ بفرس

| مشاهده متن کامل بحث + 1558 بازدید | 105 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من فقط زورم به این میاد که فقط از شوهر من میگیره بعد واسه من قیافه میگیره و تیکه میندازه میمون ولی خ ...

شوهرتو باید آگاه کنی .با مدرک .بالاخره هرچی نباشه مادرشه .دوبار صحبت کرد و تیکه انداخت بزن تو سر شوهرت بفهمه ذاتشو 

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

انشالله ب راه راست هدایت بشه

تا این سن نشده دیگم نمیشه،همش فکر میکنم تو فیلم ترکی و هندی و فیلمای چینی قدیمی زندگی میکنم ،بس که این زنیکه صبح تا شب داره دسیسه میکنه و نقشه میریزه و...

تا این سن نشده دیگم نمیشه،همش فکر میکنم تو فیلم ترکی و هندی و فیلمای چینی قدیمی زندگی میکنم ،بس که ا ...

ذات خراب رو نمیشه تغییر داد شاید کودکی و نوجوانی بدی رو گذرونده ک الان ب این مرحله رسیده ، بیشتر قابل ترحمه ک تو اون سن این مارارو انجام میده

شوهرتو باید آگاه کنی .با مدرک .بالاخره هرچی نباشه مادرشه .دوبار صحبت کرد و تیکه انداخت بزن تو سر شوه ...

به شوهرم گفتم خودشو زده به اون راه دلش نمیخواد باور کنه!حرفای مفتشو تیکه هاشم به شوهرم میگم تازگیا باور میکنه یکم بهش میپره ولی نه واسه اون تیکه ها و حرفا،و درنهایت طرف اونه

ذات خراب رو نمیشه تغییر داد شاید کودکی و نوجوانی بدی رو گذرونده ک الان ب این مرحله رسیده ، بیشتر قاب ...

باید ببینیش چنان جانماز آب میکشه هر سال سفرای زیارتی و ... اصلا از خودش امام ساخته تو مردم ولی حتی به روابط خواهر برادری خودشونم رحم نمیکنه من با چشم خودم دیدم چجور فتنه میکنه بعد میندازه گردن خواهرش

به شوهرم گفتم خودشو زده به اون راه دلش نمیخواد باور کنه!حرفای مفتشو تیکه هاشم به شوهرم میگم تازگیا ب ...

اره روشون نمیشه بگن اینجوریه مادره .باور نمیکنه صداشو ضبط کن با مدرک ببین حالا خودشو میزنه ب کدوم راه؟

ولی ایناییکه همیشه دست و پاهاشون یخه،،،خیلی بیشتر از بقیه گناه دارن😓😓چون خیلی بیشتر ازبقیه فکرمیکنن و همین باعث میشه بیشتر تمرکزقلب روی پمپاژ خون ب سمت مغزباشه.این آدما،آدمایین ک یک رنج بزرگی رو تحمل کردن و یک غصه ی بزرگ و یک زخم ناحق تو دلشون هست...💔💔 

اره روشون نمیشه بگن اینجوریه مادره .باور نمیکنه صداشو ضبط کن با مدرک ببین حالا خودشو میزنه ب کدوم را ...

خواستم نشونش بدم میخواست گوشیو بگیره بشکنه نخواست ببینه ماشینم زد ترکوند گفت دیگه راجع به این موضوع صحبت نکن منم دیگه چیزی نگفتم!

باید ببینیش چنان جانماز آب میکشه هر سال سفرای زیارتی و ... اصلا از خودش امام ساخته تو مردم ولی حتی ب ...

زیادن ازین ادمای مسن بد ذات .. همه ولی چوب اعمالشون تو همین دنیا میخورن

خواستم نشونش بدم میخواست گوشیو بگیره بشکنه نخواست ببینه ماشینم زد ترکوند گفت دیگه راجع به این موضوع ...

ای وای درین حد؟ ....پس عزیزم شما سعی کن بیخیالش بشید .حساسیتو روی کاراش کم کن و اصلا اهمیتی نده.هروقت دیدین فلان هزینه رو بهشون دادن شمام درخواست چن برابرشو داشته باش 

آره من کلا بیخیال شدم،اولا دعوا کردم درست نشد بعدش بهش گفتم هرمقدار به مادرت دادی باید به منم بدی،که ...

ای درد نگیری مادرشوهر یجا آروم بگیر دیگه چقد خرج مخارج و ناز عشوه اشم زیاده .اه ..