2777
2789
عنوان

وای چرا هم اتاقیم نمی میرههههه

273 بازدید | 21 پست

ساعت 4 و نیم بعد از ظهر میام لامپو روشن می کنم میگه چرا روشن می کنی من خوابم😐

بعد حالا 4 نفریم تو اتاق 3 نفرمونم بیدار بودیما :/ بهش گفتم من بعد ظهرا مشکلی ندارم با نور بخوابم و اینا

اون موقعی ام داشتیم عربی می خوندیم با دوستم بیرونمون کرد از اتاق چون خانوووم داشت کتاب می خوند مزاحمش می شدیم😐

الان ساعت 12 شبه اومدم بهش میگم میشه لامپو خاموش کنی؟ میگه نه 

میگم ساعت 12 شبه ها

میگه مگه تو نگفتی مشکلی نداری با نور بخوابی؟

میگم الان خیلی فرق داره با اون موقع که همه بیدارن روزه

عصبانی شده درو کوبیده به هم رفته

عتیقه خانوم

وای خدایا رو اعصابمه 

یک شخصیت نارسیستیک به تمام عیار 

باز بیاید بگید خوابگاه خوبه :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما نظم داشته باشید برای خواب وگرنه بحث و درگیری میشه. ده شب خاموشی

این کلا یه چیش میشه

فقطم داره تیکه میندازه به من 

عقده اییییی مطلق 

به خدا با همه تو اتاق اوکی ام فقط این یکی<<<<

خوابگاه واسه وقتی خوبه که همه بچه های اتاق یه رشته باشن و کلاساشون همه هماهنگ و در واقع رفیق صمیمی باشن باشه مث اتاق ما بهترین روزای زندگیم بود حیف کرونا اومد گند زد به 2 سال ازش

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
خوابگاه واسه وقتی خوبه که همه بچه های اتاق یه رشته باشن و کلاساشون همه هماهنگ و در واقع رفیق صمیمی ب ...

اتفاقا ما هممون فقه و حقوقیم تو اتاق این یکی تربیتیه :|

اتفاقا ما هممون فقه و حقوقیم تو اتاق این یکی تربیتیه :|

همین دیگه اون یه نفر همه. چیو. خراب میکنه

امضام خیلی مهمه👍                                                                                                                                                                                                                                                                                               😂خیلی مهم😂
من مشکلی ندارمالانم انقد گند زد تو اعصابم خوابم کلا پرید

جدی خیلی کمک میکنه ۴ تایی بشینید هر چقدر هم دوست باشید قانون بزارید و سرش به توافق برسید مثلا از ساعت ۱۲ به بعد حتی یه نفر خواست بخواب لامپ خاموش و حرف و سر صدا ممنوع 

و...واقعا کمک میکنه 

کاربری دو نفره به هر چیزی که آسیبی کنی،آن چیز جان گیرد،چنان گردد که از عشقش بخیزد صد پریشانی💜🔪