2777
2789

19 سالمه امروز عقد دختر خالم بود رفتیم حرم برگشتنا بابام دویید منم دنبالش یه مسافتی دوییدم فقط 

بعد برگشتم دیدم مامانم داره سر تکون میده میگه خجالت بکش و گنده شدی جلو خالم و دختر خالم 

خالمم ورداشت گفت ولش کن خاهر دخترت فقط قد کشیده و لوسه 

کلن با من لجن اینا 

هی میاد میپرسه چیکار کردی با کنکور چی قبول شدی؟! چی میخان این خاندان فضول بنظرتون از جونم؟! 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

یاد اون کلیپ افتادم که تو حرم فرشا رو برمیداشتن نوشته بود ببرینش حرم درست میشه😛 ولشون کن اونایی که مشکل دارن به بقیه تیکه میندازن مشکل خودشون یادشون بره 

من مست ابد باشم، نی مست ز باغ و رز

تاوقتی که حذفشون نکردی از زندگیت همین آشو همین کاسه

نمیشع خونشون همین بغلمونه 

کثافتا بیس چاری اینجا پلاسن سرشون تو ک*ن زندگی بقیس 

باور کن یه ماه میومدن من نمیخاستم ببینمشون از اتاق بیرون نمیومدم بعد ورداشتن گفتن دختره انقد بی معرفته مهمون میاد خونشون ک*نشو میکنه طرف مهمونا

همون دوثانیه که دوییدم تمام فکر و خیالام یادم شد وقتی برگشتم قیافه مامانمو دیدم کوفتم شد

سخت نگیر.دور از جون پدر مادر شما.کمتر از سه سال دو تاشون از دست دادم.مادرم هشت روزه آسمانی شده.صبح از خواب بیدار نشد عمرش داد به شما.هر روز صبح بیدار میشی.با همون چشم خابالو اول مامانت ببوس بعد باباتو .همیشه شاد باش

سخت نگیر.دور از جون پدر مادر شما.کمتر از سه سال دو تاشون از دست دادم.مادرم هشت روزه آسمانی شده.صبح ا ...

خدا رحمت کنه قشنگم 

کاشکی همونقدر که من دوسشون دارم همونقدرم اونا به فکر قلب من باشن 

نمیشع خونشون همین بغلمونه کثافتا بیس چاری اینجا پلاسن سرشون تو ک*ن زندگی بقیس باور کن یه ماه میومدن ...

جواب بده پس ،نذار هی رو هم جمع بشه به خودت اسیب میخوره ،،الان سنت کمه اولویتت بقیس به فکر روح و روان خودت نیستی  یواش یواش یه آدم عصبی و پرخاشگر میشی از درون ،از بیرون عصبی به نظر برسی بهتره تا درونت پر از خشم و کینه باشه