2777
2789
عنوان

شام ایرانی بیاین غیبت 😄

586 بازدید | 58 پست

نظرتون در رابطه با وآله و صحرا و السا و متین چیه؟ 

من خودم از  شخصیت و میزبانی صحرا و وآله خوشم اومد

بنظرتون کیا بهتر میزبانی کردن؟ کردن چرا؟ 

متین خوشم میاد 

السا هم عجیب بود

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرغ و پلوش کم نبود سر سفره؟؟؟

دقت نکردم

اگه داری اینو میخونی؛ میخوام بهت بگم که هیچوقت نباید امیدت و از دست بدی، توی لحظه ای که فکر میکنی به تهش رسیدی و دیگه نمیتونی ادامه بدی خدا برات یه معجزه میفرسته🌱 پس لطفا ادامه بده... چون تو قطعا میتونی به خواسته هات برسی به قول الهه ی قمشه ای: «آرزو دلیلِ بر استعداده؛ اگه استعدادشو نداشتی یا قرار بود بهش نرسی خدا هیچوقت تو سرت نمیداختش🦋»اینو یاد بگیر که تو با توهین نمیتونی اعتقاد کسی رو عوض کنی پس احترام خودت رو نگه دار😇 #جذابای سایت💃🏻✨🍻

یک تیکشو فقط تو اینستا دیدم ک حالم از السا بهم خورد

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
صحرا وآله بهترپذیرایی کردن ،قسمتی که متین میزبان بودروندیدم امادوستش دارم اما ازالساخوشم نمباد

قرمه سبزی گذاشته بود اما بنظرم یه طرف کوچیک خورشت برا 4 نفر بود هی باید دست به دست میکردن 

من فقط قسمتی که فریبا نادری بود دیدم انرژی زنانه اش خیلی بالاست😂راست میگن همه مردا جذبش میشن🤣🤣

منم دیدم اتفاقا خیلییی اون قسمت رو دوست داشتم 

اما انرژی زنانه مگه چکار میکرد 

راجب میزبانی واله و صحرا واقعاً خوب بودن از نظر اخلاق و سادگی بی شیله پیله بودن السا از نظر سیاست و ...

السا و صحرا  بی شیله و پیله ان 

متین یه جا به وآله گفت برات کادو آوردم تو ماشینه 😄 انگار به بچه میگه

من صحرا رو دوس داشتم از همه خاکی تر بود 

واله هم پذیراییش عالی بود

متین پذیراییش خوب نبود

السا هم از رفتارش خوشم نیومد

و من برای غم های تو، سراپا آغوشم...💙✨️