2777
2789

سلام خانوما من دخترم و سالهاست که پریودی نامنظم دارم یعنی کلا از اول که پریود شدم ، همیشه نامنظم بود اینطور بگم که تو سال 5یا 6بار پریود میشم ، دکتر هم رفتم اما نتیجه نگرفتم ، میخام اگه اصفهان  هستین یک دکتر خوب بهم معرفی کنید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من رازیانه به عناب صبح ب صبح میخوردم تنظیم شده بود ینی ۱۰ روز خوردم اون ماه تنظیم شدم بعدشم ک اقدام ب بارداری کردم الان زایمان کردم ولی باز تنبلی رو دارم پنج ماهه زایمان کردم هنوز پریود نشدم گرچه راحتم از دستش اما منتظرم ک اولین پریود رو بشم بعدش باز عناب و رازیانه رو شروع کنم این دفعه دیگه پیگیرش میشم ببینم از ریشه درمان میکنه یا اینکه فقط پریودی رو تنظیم میکنه

من رازیانه به عناب صبح ب صبح میخوردم تنظیم شده بود ینی ۱۰ روز خوردم اون ماه تنظیم شدم بعدشم ک اقدام ...

والا منم ی دوره طولانی خوردم رازیانه اما اونم افاقه نکرد ، کلا چون از هیچکدوم نه صنعتی نه سنتی نتیجه نگرفتم ،بیخیال شدم ، اما ایندفعه یک پریودی وحشتناک داشتم ، خیلی ریزش مو پیدا کردم و بی‌خواب شدم ، دیگه گفتم برم ی دکتر خوب شاید نتیجه داد کل موهام ریخت

ی کار دیگه هم هست ک میگن خوبه بادکش کنی میتونی اینم امتحان کنی ضرر ک نداره طب سوزنی زالو درمانی من بچه کوچیک دارم دانشجوهم هستم درس دارم فعلا نمیتونم دنبال درمان باشم یکم بزرگتر بشه دنبالش می افتم و اینکه دونه شنبلیله رو بزن نت درموردش بخون مامان بزرگ من ۹ سال بچه دار نمی‌شده میگه من با همین شنبلیله درمان شدم ب این صورت ک شنبلیله رو شب خیس میکرده تا صبح با آب خیس خورده برای خودش نون می‌پخته یا اینکه همینجوری مثل آب می‌خورده و دوناش روهم یا همینجوری می‌خورده یا می‌ریخته تو همون نون یا تو برنج شنبلیله تلخه نسل خودمون زیاد باهاش سازگار نیست مامان بزرگم بدون اینکه خیسش کنه می‌ریخته تو برنج ولی برای ما خیسش می‌کرد ک تلخیش بره 

ی کار دیگه هم هست ک میگن خوبه بادکش کنی میتونی اینم امتحان کنی ضرر ک نداره طب سوزنی زالو درمانی من ب ...

چقدر جالب اتفاقا مامان منم گاهی اوقات شنبلیله رو با برنج درست می‌کنه ولی من نمی‌خوردم ، الان مجبورم امتحان کنم دیگه 

چقدر جالب اتفاقا مامان منم گاهی اوقات شنبلیله رو با برنج درست می‌کنه ولی من نمی‌خوردم ، الان مجبورم ...

خیسش کن ک تلخیش بره خیلی خوشمزه میشه خواهر من ۱۰ ۱۱ سالش بود من موقع پریودی درست میکردم ک بخورم اون عاشقش بود می اومد تمومش می‌کرد بعضی وقتا ب عنوان میان وعده خیس میکردیم میخوردیم سه ساله ازدواج گردم تو این سه سال بقدرررییی نسبت ب سلامتیم بیخیال شدم خودم باورم نمیشه تو این مدت کلا شاید سه چهار بار درست کردم برای خودم اونم کامل نخوردم یکی دو قاشق خوردم بقیش رو ریختم دور

خیسش کن ک تلخیش بره خیلی خوشمزه میشه خواهر من ۱۰ ۱۱ سالش بود من موقع پریودی درست میکردم ک بخورم اون ...

ازدواج برای زن اینطوره، نابودی خودت و تبدیل شدن به همسر و مادر فداکار 🥺 

حالا سعی کن بخودت بیشتر برسی گلم و همیشه یادت باشه که بهترینها برای خودته 

ازدواج برای زن اینطوره، نابودی خودت و تبدیل شدن به همسر و مادر فداکار 🥺 حالا سعی کن بخودت بیشتر برس ...

اینکه بعد ازدواج سیستم بدن بهم میریزه رو قبول دارم ولی نرسیدن من از فداکاری نبود از تنبلی بود😂🥴