2777
2789
عنوان

میشه بیاید کسی نیست بهم گوش کنه 😭

| مشاهده متن کامل بحث + 786 بازدید | 90 پست
منم خانوادم چون خیلی اذیتم کردن رفتار خوبی باهاشون ندارم اینطوری نمیشه قضاوت کرد ایشالا شهر خودتون ق ...

خوابگاه بهتره یا خونه

تنوع براش بشه بهتر نیست؟

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

"حتما میتونی"اینو همیشه با خودت تکرارکنوقتی توی این رشته قبول شدی یعنی استعدادشو داشتیپس استرس نگیر ...

نه اتفاقا میبینمشون حالم بهم میخوره من از درس خوندن متنفرم چی بگم اینم سرنوشت من بود همه جوونیم رفت هیچ خوشی ندیدم

اسی اگه میتونی برو رشته مورد علاقه ت

اگرم نمیتونی راضی باش به تقدیرت،یه مدت تلاش کن تا تموم شه

ذهنتو آروم کن،لج نکن باهاش

شروع رژیم2۵ مهر  با وزن 79کیلو، وزن هدف اول:۷۰  🖤 وزن هدف دوم: ۶۷  🖤  وزن هدف سوم:۶۵ 🖤 وزن هدف آخر:۶۳🖤

نه اتفاقا میبینمشون حالم بهم میخوره من از درس خوندن متنفرم چی بگم اینم سرنوشت من بود همه جوونیم رفت ...

با یه مشاور صحبت کن 

با خدا نجوا کن 

نذر کن 

خطای ذهنی و شناختی داری، بخاطر همین عذاب میکشی

مرنج و مرنجان
نه اتفاقا میبینمشون حالم بهم میخوره من از درس خوندن متنفرم چی بگم اینم سرنوشت من بود همه جوونیم رفت ...

نگو سرنوشتم بد بود و جوونیم رفت. 

هیچ وقت این حرفو نزن. 

بعدشم همکلاسیات به کنار خودت بخاطر قبولی هم که شده باید درس بخونی دیگه

ببین اگه میبینی دیگه کشش نداری ول کن

فقط قبلش به همه چیز فک کن

که مثلا اگه اینو ول کردی جایگزین بهتری براش داری؟ 

اعصاب و روانت کشش میده برای شروعی دوباره؟ 

انگیزه و هدفت اینقد قویه که بتونی راهتو کامل بری و توی نصف هاش کم نیاری

همه چیزو همه شرایطو بسنج

با یه مشاور صحبت کن با خدا نجوا کن نذر کن خطای ذهنی و شناختی داری، بخاطر همین عذاب میکشی

تا حالا با کلی مشاور صحبت کردم کلی تراپی رفتم ولی هیچ....

کاش خدا نجاتم بده از وقتی یادم میاد دارم عذابم میکشم حتی نمیتونم برای خودم تصمیم بگیرم

بنظرم تو فقط خسته ای و یه جورایی انگار کارت حافظه مغزت پر شده و دیگه گنجایش مطالب جدید رو نداره.

مطمئن باش هر رشته دیگه، هر دانشگاه دیگه و هر شهر دیگه ای هم که بری همین حس رو خواهی داشت  چون 

روانت آسیب دیده

مطمئن باش فارغ التحصیل هم بشی انقدر روانت مستهلکه که سراغ کار هم نمیری. من خودم همین شرایط رو داشتم میفهمم از چه مدل خستگی صحبت میکنی

انقدر از این شاخه به اون شاخه پریدن خودش نشون میده که آدم کمالگرایی هستی که هیچی راضیت نمیکنه.

بنظرم حتما برو پیش روانشناس. حداقل تو مثل من نشو و خودت رو نجات بده

الانم سعی کن واسه امتحانات به این فکر کنی اونی که ۲۰ میگیره با اونی که ۱۵ میگیره خیلی فرقی نداره. تهش هر دو فارغ التحصیل میشن و مطب میزنن و هیچکی هیچ جا ازت نمیپرسه معدلت چند بود

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»