2777
2789

چهل روزه سرفه داره .بستری شد تب داشت ده روز بستری شد .سیتی و عکس و آزمایش و همه چی خوب شد مرخص شد .اما همچنان خلط پشت حلق داره و سرفه خشک می‌کنه تا بالا بیارع .کلییییییی دکتر بردم عمه آنتی بیوتیکی خورده و گرفته .دیشب باز ی دکتر بهش کلیندامایسین داده ک تو نت دیدم خیلی قویه .سه شیشه هم داده .هشت ساعتی !والا دیگه بچم دور از جون مثل سرطانی ها شده بس ک ضعیف شده من چطور اینو بدم .تب هم ندارع فقط این سرفه های ناجور لامصب رو هیچی خوب نمیکنه

برام دعا کنید ک خیلی محتاجم🙏

جدی آنفولانزاف خوکیه؟! 

طفلک😢 ایشالا زودتر خوب شه 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱...... تعلیق نکن نینی یار خسته‌م کردی 😠 این پنجمین کاربریمه دیگه شماره ندارم 😏😏....به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو بیمارستان چی بهش میزدن تو رگش باسرم؟الان عفونت خون نداره دیگه؟؟اموکسی کلاوم خورده؟

اول آموکسی کلاو خورد خوب نشد تب کرد بستری شد .ده روز آنتی بیوتیک گرفت حتی همین کلیندامایسین.بعد تو بیمارستان ازیترو ۲۰۰هم خوراکی دادن .مرخص شد کلاریترومایسین ۲۵۰خورد .قرص دگزا هم روزی سه تا خورد .خوب نشد ک نشد 

تو بیمارستان چی بهش میزدن تو رگش باسرم؟الان عفونت خون نداره دیگه؟؟اموکسی کلاوم خورده؟

اولم عفونت خون نداشت .گفتن ریش ی کم درگیر شده و تب داشت و خلط بالا میاورد ک بستری شد .عزیزم بچت سرفه نداره؟دکتر ب من گفت هیچ میوه ای نده