2777
2789
عنوان

همین الان یاد یه چیزی افتادم 😔😔

748 بازدید | 57 پست

یادمه پارسال همین موقع ها بود 

قرار بود مادر همسرمو ببرم دکتر چون همسرم سرکار بود وقت نداشت ببره به همسرم گفتم ماشینو بزار برامون میخایم بریم دکتر راحت باشیم اونم قبول کرد ..

ما ساعت ۲ بعد از ظهر وقت دکتر داشتیم 

یهو همسرم ساعت ۱۱ صبح با عجله اومد خونه گفت یه جایی باید برم ضروریه کار برام پیش اومده باید ماشینو ببرم بعد با عجله خودشو انداخت تو حموم که دوش بگیره..با خودم گفتم اگه عجله داره دوش گرفتنش چیه پس بعد صدام زد که حوله بیار منم بردم یه حسی بهم گفت یه خبرایی هست نگاه کردم دیدم داره بدنشو شیو میکنه ..بعد اومد با عجله لباس نو و مرتب پوشید موهاشو ژل زد و خیلی به خودش رسید بعد با ماشین رفت.ته دلم خالی شد مطمئن بودم داره میره پیش یکی 

ادامش......

کاش یکی بیاد که هیچ وقت نره 🖤

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نگو ک رفته بوده پی .....

چارلی چاپلین میگه:آدم خوبــــــــــی باش ولی وقتت روبرای اثباتش به دیگران تلف نکن .... ! رویاهای خودتان را بسازید درغیر این صورت فرد دیگری شما را برای ساختن رویاهایش به کارخواهدگرفت-

ما هم مجبور شدیم با اسنپ بریم بماند که چقد اذیت شدیم 

و بچه هارم تنها گذاشتم خونه و مادر شوهرمو بردم وتا ۸شب علاف شدم و طول کشید 

بعد که نزدیگ خونه بودم همسرم زنگ زد کجایین کی میاین من چای آماده کردم براتون 

تعجب کردم چرا انقد مهربون شده ولی بروم نیاوردم 

رفتم خونه دیدم تازه رسیده و نشسته خیلیم حالش شنگوله 

مطمئن بودم یه خبریه

بعد شام که مادر همسرم رفت 

همسرم بشدت اخلاقش عجیب شده بود الکی مهربون شده بود 

منم همش میگفتم یه خبریه 

شب رفتیم بخوابیم همش بغلم میکرد و رابطه خواست 

منم با خودم گفتم حتما دارم اشتباه میکنم اگه خیانت کرده باشه که دیگه سیره از من رابطه نمیخواد