2777
2789
عنوان

من تازه فهمیدم که بانو حمیرا

| مشاهده متن کامل بحث + 5749 بازدید | 129 پست
تازه فهمیدم تفاوت حمیرا و هایده رو نمیدونم

هایده صداش خیلی قشنگتره و تپلی

حمیرا لاغر و مو فر

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

اینا ، اون زمان انقلاب به چه روشی مهاجرت کردن؟؟؟؟؟یا پناهنده شدن؟

پناهنده

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اینا ، اون زمان انقلاب به چه روشی مهاجرت کردن؟؟؟؟؟یا پناهنده شدن؟

عزیز اینا رو براشون فرش قرمز پهن میکنن 

رو هوا میبرن

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
عزیز اینا رو براشون فرش قرمز پهن میکنن رو هوا میبرن

اول پناهنده شدن همشون بعد اقامت گرفتن

معلومه که زنده اند 

صدای سوپرانوی بی نظیر 

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه