2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

الان من ی درد خفیف حس میکنم نمیدوتم میخاد ازاد شه یا داره بزرک میشه درد میکنه

بزرگ شدنش حس نمیشه ولی کلا بخاطر داروهایی که مصرف میشه یخورده درد احساس میشه دیگه ولی موقعی که آزاد میشه معمولا هم درد داره هم ترشح یکم بیشتر میشه

سایز ۱۴ فعلا زوده آزاد بشه مگه آمپول آزادسازی نمیخواد بده

بزرگ شدنش حس نمیشه ولی کلا بخاطر داروهایی که مصرف میشه یخورده درد احساس میشه دیگه ولی موقعی که آزاد ...

من هیچ دارویی مصرف نکردم طبیعی اینجوری ام برا چکاب رفته بودم سونو

دکتر هیچی بهم‌نداده 

روز ۹ سیکلمه احتمالا تا روز ۱۲ ازاد بشه؟

معلوم نمیکنه بدن هرکسی یجوریه برا من وسط سیکلمه روز ۱۴ ۱۵ آزاد میشه برای شما ممکنه زودتر یا دیرتر باشه دقت کنی خودت حسش میکنی از میزان ترشحات و همون دردای ریزی که حس میشه

معلوم نمیکنه بدن هرکسی یجوریه برا من وسط سیکلمه روز ۱۴ ۱۵ آزاد میشه برای شما ممکنه زودتر یا دیرتر با ...

خودم حس میکنم زودتره تحمک‌گزاریم ولی ۳۰ روزه پریود میشم

شما از فردا یه شب درمیون اقدام داشته باش انشاالله که نتیجه میگیری اسپرم تا ۵ روز تو بدن زن زنده میمو ...

خودمم میخام از فردا شروع کنم

ولی دلم بدجور پسر بچه مبخاد مبگم زودتر دختر نشه؟